| rodicamartinovici a întrebat:

Am un laptop cu Windows 10, iar de cateva zile,pe cand sa-l închid mi-a aparut optiunea la alimentare"Închide si actualizeaza". Actualizarea a durat în timp de o jumate de ora,iar dupa ce s-a actualizat am vrut sa ma joc pe Gta 5, însa era un lag imens cand conduceam masina.Am dat toate setarile la normal(nimic), am intrat pe yt la tot felul de video-uri în care am instalat tot felul de programe care mai reduc lagul(nimic)asa ca m-am. gândit sa intru la updates and security apoi la recovery.Am asteptat pana cand s-a terminat de resetat însa a ramas acelasi update iar jocul tot avea lag.Nu exista ceva care sa poata sa stearga update-ul ce l-am facut pt.ca jocul sa nu mai aiba lag?

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ori restrangi parametrii jocului (rezolutie, fps etc), ori maresti memoria RAM/schimbi calculatorul.

| N0xEterniS a răspuns:

Poti sa stergi update'ul respectiv.
Exact aceeasi problema am avut si eu cand am incercat windows 10.
Vezi tu, nu-i chiar asa de optimizat pentru jocuri, daca te uiti pe steam in forumuri, o gramada se plang pentru ca au fie lag, fie drops, ba chiar unora, jocurile nu se deschid.
Nu are absolut nimic pc'ul tau, e de la windows.
Ce recomand sa faci :
- Cauta restore point inainte de updates
- Sterge updates daca stii care sunt
- Opreste windows'ul din a mai face vreodata updates. Prin control panel - services