| BoboBaa a întrebat:

Salut am un laptop Hp EliteBook 22540p si am Win7. procesor Intel(R) Core(TM) i7 CPU Ram:4 GB..Si ma joc Skyrim.dar cand intru in joc am un LAG infect si se misca in ultimul hal si nu stiu ce sa ii fac ca sa scap de lag.dar faza e ca pana sa reinstalez Win7 jocul se misca perfect...iar dupa ce am reinstalat win7 a inceput sa se miste cu lag. ceva idei? care? PLZ? ..haideti prieteni. ofer fundita PROMIT

Răspuns Câştigător
| Alexinho007 a răspuns:

Pai ar trebui sa iti updatezi driverele si verifica la optiuni setarile grafice ca poate ai ceva acolo bifat ce nu ar trebui. Sfatul meu e sa iti updatezi driverele sau sa schimbi crack-ul(asta daca il ai piratat), daca nu reinstalezi windows-ul...dar intrebarea mea este:ce fel de win 7 ai? ultimate, gamer edition, ca daca ai trecut spre exemplu de la gamer edition la ultimate poate sa genereze astfel de probleme. Si, defragmenteaza disk-ul si dai un disk cleanup ca poate ai multe fragmente...cam astea sunt variantele.

1 răspuns:
| bogdan324 a răspuns:

Poate ca ai alte drivere la placa video[probabil mai vechi] si de aia se misca infect.Incearca sa faci update la cele mai noi drivere la placa video