Mane uite ce faci...
1.Mai intai, de la lv mic:
-la war : Cresti PV, STR, DEX, INT
-la ninja : Cresti PV, DEX, STR, INT
-la shaman si sura : PV, INT, STR, DEX
2.Pe iteme pui:
-La coif: Semi Om(max), Rezistenta Magie (max), Otrava( cat cade)
-La scut :
-la war :imun la necunostiinta, semi om(max), STR, corporal si ca atat
-la ninja :imun la necc, semi om(max), DEX, corporal...
-la sura si shaman: imun la necc, semi om(max), INT, corporal...
(daca cade in loc de corporal imun la incetinire.e mai bine)
-La bratara: Rezistenta magie(max), semi om(max), pv(max), si cam atat mai imp
-La colier: pv(max), rezistenta 2maini/sabie/pmnal(max)-la toate
-La cercei: semi om(max), rezsitentele de mai sus tot max, si daca se poate otrava
-La papuci: pv(max), critika, si rezsitente
-La armura: pv(max), rezistente(max)
-La arma: STR(war), DEninja), INT(sura shaman), semi om(max), critika, patrundere
(daca la celelelte itm mai cade critika pe langa cele spuse de mine e bine)
-Acum al 6/7
-La sura si shaman: INT(max) si PV
-La ninja: DEmax) si PV
-La war: STR(max si PV
P.S.; la unele metine, in loc de DEX e FLEXIBILITATE, la ninja puneti FLEX, cam atat despre seturi. SPer sa va fie de ajutor.
Salut. imi poti da adresa ta de mess?
Scz ca raspund acum, dar esti praf la facut iteme. Adica in mare parte sti sa le faci, dar nu full.La 6/7 ii trebuie aparare si anti rase daca intra si la cercei daca se poate sa intre sageti nu otrava, la bratara ai uitat de patrundere, la scuturi:
war-e bine
ninja-nu crezi ca ar fi mai bine str decat corporal si daca se poate si vit?
sura si shamy-nu crezi ca ar fi mai bun dex in loc de corporal(au si buffurile care le da corporal )?(DEX ajuta la damage-ul skillurilor...
La papuci este bine si critica, dar ar fi mai bine sageti.
La colier si armura este bine, dar la armura ar fi frumos sa intre 4x15, nu crezi?
La coif ai uitat de regenerare pv max SI DACA SE POATE OTRAVA.
La arma este bine de asemenea.
Sper ca de acum in colo o sa reti ceva si o sa te descurci mai bine.
Nu crezi ca le-ai c-am incurcat in sensul ca metinu e privat Pe bratara ai uitat patrunderea si daca se poate 10%abo pv sau 15% vant contra (war/sura)! Iar la arma gen pentru war la universal, eu zic ca merge un STR-HH-DEX-Critica-Patrundere /otrava depinde daca esti Aura merge patrundere cu otravire iar Mental Critica/otravire
Pai man baga pv mult semi om, critik, sura warr ninja pe arma si aparare sabie si pumnal si doua maini bafta si str sau int sau dex depinde ce esti warr str saman int sura int ninja dex
Critica Pietre +4 +5, cat e + acolo maxim pe server cu critica deci si armura colier papuci PV...si la war de ex bagi INT. puncte. ai nevoie de skills P.vezi tu
Sunt war corp...si pe arma(lunara) am str +35 si dex+35 si daca vreau sa schimb sa am semi om pierd toate punctele astea, iar pe colier am 6000pv si pe papuci am avut 6000pv dar i-am schimbat sa am semi om si acum am semi-om 20 si pv 2000, trebuia sa las pv 6000 chair daca nu aveam semi-om?
Am uitat sa va spun...am toate magiile P si toate itemele +9, la status toate le am 90(adica la VIT am 125, la int 35 parca, la str 115 si la dex 135
Foarte mult semi-om pe arma coif scut si cercei si daca reusesti sa pui si set cu semi o sa fi cea mi buna
Semiom trebuie sa ai cat mai mult(iese bine la accesori de 54 cum ar fi cercei lacrima cerului), puterile trebuie sa fie P, trebuie sa ai critical mare, si sa ai anti razboinic si aparare sabie (majoritatea sunt razboinici si folosesc sirius pe metin). tot ce tiam spus e valabil pe metin 2 GX. ce puteri iti faci tu decizi dar eu iti spun la war corp : 1) aura sabiei 2) vartejul sabiei 3)iures 4)izbitura (la metin 2 GX palma lui zeus) 5) incizie tripla (astea sunt ordinea puterilor ca importanta si daca joci privat ajungi usor la 40 sa poti face vartejul si aura)
Bai simplu nu mai zic pe toate itm max hh 15 sabie 15 pumnal 15 clopot 15 2 maini si acum sa incepem:pe colier 15 sageti 10 critika 2k pv 20 exp dakai pvm, pe arma ii simplu, 10 dex 15 hh 10 critika 10 patrunzatoare si daca are marmura max necunostinta, pe cercei deci neaparat abanosi daca esti war, 15 pumnal 15 sabie 15 2 maini 15 clopot 15 hh, bratara aur alb nu mai zic, deci 15hh si pe asta fa-ti pvm deci 10 foc 10 magie 10 orci, pe scut imun incetinire si necunostinta 15 vit 15 dex, pe papuci, acum ii acum, 2k pv 15 clopot 15 evantai 15 sabie 15 doua maini, si pe armura iti trebuie daune absorbite si pv max sper ca ti-am fost de ajutor
PEsuSs esti cel mai prost lasate de mt frate cred ca esti cel mai pff cica la war trebuie int ))la war trebuie str (FORTA) ma cuc )
BUna, Sunt expert in metin2 bagama in yahoo alexandrucostea63 si da-mi linksa pot juca si eu pe serv tau vreau sa ma faci si pe mine GM daca vrei pliz
Deci daca e pvp la 6/7 rez+tare de exp tare war, rez war, la 1/5 la papuci de exp pv,aparare de exp sabie daca vr set war,pe itemele care pica semiom bagi semiom+sabie daca e pe cercei,pe bratara sa incercei sa bagi pv, semiom magie sau vant(vantu e pentru war.ff multi o sa zica "nu ma nu e bun", "cine te-a mintit" si pe koif hh, magie sau vant, armura ca papuci si sabie pietre pvp +4, 5,6 si semiom si daca esti war, sura sa ai patrz, ninja shamy critica
Pai ati tr pe seturi 4pv ati tr 20maini 20pumanle si 20sageti acum depinde si de ce vrei seturi ai inteles si pe arma ati tr medie are cam 45 50 52 cam asa sper sa-ti fie de ajutor fundita
Bagi semi pe iteme, si aparare sabie, 2 maini, pumnal, clopot, etc si pietre pe arma.
Sal stiu eu ce trebuie bagat in trebuie tarie sau putere mult semi om si pv si jos la bonusuri 6/7 bagati anti war
Hey eu vreau sa stiu cum se bonuseaza itemele pe World of Metin2(WoM2).dau funda
Ba mai bine va ganditi si voi inainte sa raspundeti. trebuie Semiom, critik, pv, aparari si nu in ultimele randuri. PATRUNDEREA SI MAGIA toti le uitati, daca dai cu un sura si esti war.ce faci... freci ca degeaba dai critik. daca nu dai patrundere...
In primul rand: conteaza mult ce metin joci, nu ai cum sa fi buna daca aia doneaza bni reali si tu nu( asta in general la serverele de 250).Cel mai bine este sa-ti faci pentru toate rasele set 1v1 si generala. setu 1v1 ex war ( armura - sabie, 2 maini, HP, valoare atac si viteza farmec. Binteinteles la toate max bonusuile pe care ti-le-am spus. Arma ( pentru war : STR, SEMI OM, PATRUNDERE, CRITICA si VITEZA FARMEC ). Colier ( SABIE, 2MAINI, HP, CRITICA, regenerare pv) cercei war( SABIE, 2maini, Semi om, rezistenta otrava, si viteza miscare) papuci war ( SABIE, 2Maini, CRITICA, HP, viteza atac) bratara pentru war mental ( HP, SEMI OM, PATRUNDERE, REZISTENTA VANT si REZ MAGIE ) koif e general (rez foc, rez magie, rez otrava, SEMI OM, REZ FULGER ) Scuturile pentru toate rasele au acelasi bonus asta: ( IMUN2MAINI
Buna.Pt a avea un set de duel eficient trebuie sa ai pe toate itm tale semi om critica.si la ultimele bns sa ai contra war full. pietra antiwar pe arma de la +4 in sus
Salut! Sa fiti tari in duel de exemplu pe war ar trebui.Pe papuci 20 sabie 20 2 maini 20 kritik 20 patrundere Pv max, pe colier 20 sabie 20 2 maini 20 kritic 20 patrundere pv max, pe scut 20 tarie 20 semiom imun la necunostinta si ce mai prinde. pe casca 20 semiom 15 magie ..si cam atat ce e mai bun pe cercei 20 sabie 20 2 maini si ce prinde pe langa, pe armura 20 sabie 20 2 maini si Pv max si restul ce mai prinde ..pe arma 20 semiom 20 patrundere 15kritic 20 putere... sper sa va fie de ajutor