Ai un pc bun pana vorbim de RAM. Drop'urile de fps dupa parerea mea sunt de la RAM. Nu sunt suficienti si tranzitia dintre RAM si HardDisk este mult prea desa. Nici nu conteaza frecventa RAM, sunt pur si simplu prea putini.
Avand in vedere ca ai GTX 1060, presupun ca PC'ul tau e destul de 'nou' incat praful nu cred ca e o problema, dar verifica si praful.
Ultimul driver la placa, probabil deja il ai instalat, dar verifica.
Am 16 gb ram + i7 si mi-a facut figuri la ultimul call of duty sau la ultimul battlefield. Pina nu am facut cel mai recent update pentru AMD nu mi-au mers. Tu cu 4 gb ram si i5 nu faci nimic la acele jocuri de care vb eu. 4 gb ram am avut in 2009 februarie si un terra. Acum sunt demodate merg doar pentru jocuri vechi sau fara pretentii.
Incearca sa desfaci unitatea si sa cureti frumos piesele de praful depus ..Praful ingreuneaza cu mult puterea pc-ului si de aici si scaderea de fps-uri in unele jocuri ..De asemenea fii sigur ca ai ultimile drivere instalate, in special cel de la placa video, ca ai ultima versiune de direct x si ca hardul tau nu este prea fragmentat.