| MrEvil89 a întrebat:

am un pc configurat acum 3 ani si doresc sa ii fac un upgrade.el are placa de baza Gygabite procesor AMD Athlon 64 x2 placa video NVidia 9600 GT 4 GB ram. vreau sa il fac sa imi ruleze jocuri precum assasins creed revelation call of dudy 3....in general cam ce jocuri au aparut si o sa mai apara in max 1 an-1 an jumate. intrebarea mea este ce ar trebui sa cumpar in materie de aceste componente si daca unele din care le am mai sunt compatibile cu cele care le voi cumpara.multumesc mult... funda

Răspuns Câştigător
| Helly1226 a răspuns:

Depinde si de rezolutia monitorului tau. De exemplu daca ai un monitor cu o rezolutie mica(ex:1360x768) atunci cu o placa video amd radeon 6850 1GB o sa-ti mearga orice joc din ziua de azi foarte bine, iar in cazul in care ai o rezolutie de 1920x1080 ti-ar trebui atunci un amd 6870 sau, daca iti permiti, un amd 6950 sau 7850. Oricum eu iti recomand sa iei o placa de la amd, unele jocuri din ultima vreme sunt mai bine optimizate pentru placile amd decat nVIDIA. Iar ca procesor iti recomand un amd phenom ii x4 955(eu zic ca este mai mult suficient), sau daca vrei ceva mai de durata as zice un AMD FX-6100 (6 nuclee), procesoarele de la amd sunt mai ieftine si sunt la fel de eficiente in jocuri, asa ca le recomand. Cei 4 GB ram sunt suficienti, cel putin deocamdata. Sursa trebuie sa fie macar de 500w reali pentru ce ti-am recomandat. Placa de baza trebuie schimbata daca nu ai soclu AM3 pe ea (procesoarele phenom ii sau fx sunt pe AM3). Ti-am facut aceste recomandari si in baza faptului ca eu am un amd 6850, procesor amd phenom ii x4 955, 4gb ram si sursa de 500w, upgrade pe care mi l-am facut anul trecut dupa ce m-am documentat mai intai. Si vreau sa zic ca sunt foarte multumit de configuratia mea actuala. Si cam atat, sper ca ti-am fost de folos. Mult succes!

1 răspuns:
| FlorinDiablo a răspuns:

Iati o placa video mai puternica si un amd phenom quad core si ala e.