"Placa de baza pentru gaming" e un mit nenorocit. Poti bine mersi sa iti iei un i3 4160 si o placa de baza la maxim 300 RON si te joci de bubui. Bine, ca o sa te limiteze e alta poveste. Totusi Core 2 Quad-ul ala nu e chiar ultimul jeg. Sper ca ai primit cadou 780 Ti-ul ala. Nu de alta, dar de cind a iesit 970-ul trebuie' sa fii bou sa dai aproape dublu la pret pentru sub 10% spor de performanta...
Nu te lua dupa ajutpeoricine, asa se baga el ca musca in... lapte.
Nu ai specificat modelul acelui procesor dar oricum, calculatorul mai duce inca 2 ani. Daca vrei sa schimbi, recomand sa iti cumperi macar cel mai ieftin i5, placa de baza nu prea conteaza, poate sa fie si H81.
Modelul procesorului este q9500 2.83ghz
Inca este bun si o sa fie inca 2 ani.
Serios nu am auzit pana acum de placa de baza de gaming -_-. Eo am o placa de baza de 190 de lei, si imi tine un gtx 750 ti 2gb gaindward, i3 3220 si 4gb ram foarte usor. Deci si o placa la 200-400 lei e buna.
Nu o sa rulezi nimic. absolut nimic, dar stii de ce? Din cauza procesorului, ma mir placa video e una superba si are nevoie de un procesor stralucit.un i5 quad-core, pe scurt ai nevoie de un nou procesor.