| MytzaKo a întrebat:

am un PC procesor dual core 2.6, 1,5 gb ram si un geforce 8600 GT 512, vreau sa stiu ce jocuri pot juca pe el, ca m-am saturat sa iau jocuri mai noi si sa se miste prost... vreau sa stiu sigur cam ce jocuri mi-ar merge ..am incercat multe jocuri deci daca puteti sa-mi aratati o lista mai lunga de unde as putea alege big grin

Răspuns Câştigător
| MikeAlexis a răspuns:

Salut,o sa iti dau un site de unde iti poti alege orice joc vrei si iti poti verifica compatibilitatea calculatorului http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx.Succes

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia o placa video decenta si mai vedem dupa aia. Nu de alta, dar gasesti un 9800 GT SH pe la vreo 150-170 RON maxim. 8600 GT e de domeniul istoriei de vreo 3-4 ani cel putin...

| MytzaKo explică:

Am incercat cu "can u run it" dar la multe jocuri imi spune pass si cand le iau ori nu merg, ori merg execrabil

| MytzaKo explică:

Din moment ce am intrebat ce jocuri merg pe configuratiile astea inseamna ca vroiam sa joc pe pc asta nu sa-i schimb piesele..nu iau piese ca nu se mai merita sa-l fac pe asta, astept pana strang ceva bani pentru un pc nou.