Cand ai instalat Windowsul, si de unde l-ai descarcat?
De la inceput(de cand ai bagat prima data jocul pe acest Windows) face asa?
Incearca alte jocuri gratuite si vezi daca raman rezultatele acestea (Ring of Elysium, Apex...).
Ai masurat temperatura in timp ce te joci (sau imediat după ce dai ALT+TAB)?
Procesorul e VECHI, si degeaba are 2 nuclee la 3.33.
Un procesor entry level pentru office din ziua de astăzi, cu aceleași specificatii, e cu 50% mai puternic (exemplu G5900).
Sau G6400, ajunge la performanta dubla, si chiar peste.
Windows 10 consuma mult mai multe resurse decat 7.
Daca doresti performanta mai multa, treci la Windows7 Home Premium, dar nu din acela modificat de fitecine, ci la distributia oficiala.
CS Go are nevoie cu precadere de procesor, nu de video (mai ales daca joci pe FullHD sau mai putin).
Si nu in ultimul rand, poti pune setarile grafice pe Low.
De când am Windows de prima data mi-a mers destul de bine, acum o săptămâna mi am schimbat Windows ul, tot 10. și am face update la cs go și de atunci îmi merge greu cs ul, și pana sa i fac update la cs go tot îmi mergea greu. Cred ca o sa i schimb procesorul. ar fi ok dacă la și schimba cu un i5, as i vrea un i7 dar da mi un sfat
Ai cumpărat cs go de pe steam?
Stai liniștit eu am cumpărat de pe steam jocul sniper elite nazi zombi Army 2 și îmi merge super prost. Și am laptop de gaming Asus rog strix. Procesor Intel core i7, 8GB ram și placa video Nvidia GeForce gtx 1660 ți de 4 sau 6 GB(aici nu știu precis decât este). Jocul este vinovat Succes.
Eu ți-aș spune sa joci alt joc: call of duty, sniper elite, Need for speed.
AvalohAlyn întreabă: