| MiXtap a întrebat:

Aș dori să intru în universul "WoW". Ce anume trebuie să cumpăr? Am înțeles că ai nevoie de subscription ca să poți juca, sunt expansion pack-uri. Pe site la ei nu e destul de clar explicat de ce ai nevoie.

Expansion pack-urile se cumpără separat sau vin odată cu subscription?

Ca să joci base game-ul trebuie cumpărat numai jocul sau e nevoie numai de subscription?

Aș fi tare recunoscător dacă m-ar lumina cineva happy

Răspuns Câştigător
| TrustMeIKnow a răspuns:

Pentru a juca pe oficial, da trebuie sa platesti.
Expansion pack-urile raspuns aici: "All expansions except Legion have now been rolled into the base game, so your original BattleChest will take you all the way to 100, and then you only need to buy Legion to continue to 110. "
Deci toate expansiunile sunt in joc odata ce ai jocul, doar Legion costa $, fiindca fara el nu poti ajunge la lvl110. Raspunsul este din 2016, deci e posibil sa fie expansiuni noi si alte informatii pe care nu le stiu.

Prin base game cred ca te referi la jocul in sine, poti sa te joci jocul free(starter edition), dar nu poti trece de lvl20 ...so it sucks.
Detalii aici: https://eu.battle.net/support/en/article/3226
Dar este suficient de inceput sa vezi cum este jocul.
Daca vrei sa continui sa te joci pe oficial trebuie sa platesti o taxa lunara, aceea fiind subscription-ul.

Daca vrei sa te joci wow, dar sa te joci cu toate expansiunile si sa ai toate, te poti juca pe un privat. Sunt si cateva private romanesti precum 'wow-freakz' si altele.
Daca nu te-ai jucat nici odata wow, merita. Pe mine unul m-a pierdut la un moment dat si de atunci nu am mai jucat, poate ma apuc iar xD.

Bafta la joc si sper ca ti-am raspuns la intrebari.

| MiXtap explică (pentru TrustMeIKnow):

Mersi frumos de raspunsuri, fix si la obiect! Am tot auzit si ma gandeam sa ii dau o sansa si sa vad despre ce e vorba, o sa il incerc si sa vedem ce iese, mersi inca o data! happy

1 răspuns: