Site-ul acesta iti spune daca iti merge bine sau nu GTA IV: www.canyourunit.com si daca trece de minim, ia-ti un antivirus bun si fa un scan la PC, daca nu merge nici asa, baga-ti Windows XP sau Vista, pentru ele este facut GTA IV. Daca nu trece de minim, stii ce inseamna asta.
Am antivirus 2013, si acum cate-va saptamani, am avut xp vista, si am bagat windows 7 caci am crezut ca va merge ma bine decat pe xp,dar nici o schimbare,imi place mult de jocul asta, daca ar lua forma umana m-as casatori cu el si m-as juca pana la adanci batraneti, dar nu merge deloc bine, sa le spun parintilor sa imi cumpere Xbox si apoi sa il cumpar iar pentru Xbox, va merge mai bine
Degeaba ne spui tu noua ca ti-ai cumparat componente noi noute daca acestea nu sunt capabile de a rula acest joc, care dealtfel este destul de pretentios, mai precis care nu poate fi jucat pe orice rastita.Eu am laptopul urmator:Intel core processor i3, placa video nvda geforce de 2gb dedicated vram si 4 gb ram ddr3 memory, pe laptopul acesta mie imi merge gta 4 pe ultra cu setarile.Ps:2 gb nu prea ajung.Totusi incearca sa descarci varianta de gta iv razor 1911-apoi instaleaza-l pe asta si vezi daca merge, ceea ce nu prea cred... FUNDA
minteuandedouaori întreabă: