| FcDinamoBuc a întrebat:

Salut, as vrea in problema aceasta sa "se bage in discutie" doar cei care cred ca ma pot ajuta, de preferat jucatorii de DOTA 2 happy! Am si eu o mica-mare problema happy, astazi mi-am cumparat un gift de DOTA 2...si m-am uitat pe net sa vad cerintele minime de sistem happy, iar eu le indeplinesc am 1GB RAM, Video card 256-128 bits Nividia Geforce fx 5500 si procesorul de 3.2 happy! Iar in dota imi merge foarte prost, foarte greu, ba chiar nu mi se vad animatiile se ved doar niste mazgaleli si nu se intelege nimic happy.Nu stiu ce as putea face, sunt setari anume pentru placa video pentru a putea sa-mi mearga mai bine?

6 răspunsuri:
| raikidd a răspuns:

Instaleaza placa video cu ultima versiune, sau dezinstaleaz-o(am patit HoN la vechea placa video un ati 3600 cu softul instalat imaginea era ca la tine niste mazgaleli)

| FcDinamoBuc explică (pentru raikidd):

Am sa incerc, numai ca am placa video Nvidia Geoforce Fx 5500 happy
care ar fi ultimul driver? ...nu ma prea pricep la chestile astea happy daca ai putea sa-mi pui link cu dl...big grin

| raikidd a răspuns:

Eu am un gt 630 si ca driver am nVIDIA 306.97 acum nu stiu daca e bun si pentru tine driverul dar cel mai bine foloseste acest link http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
si da inteleg ce ai patit fix acelasi lucru l-am patit eu pe HoN cu placa video ati 3600 am dezinstalat driverul si dupa a mers, dar un prieten a patit la fel pe GW2 cu un geforce si lui i-a mers instaland placa video

| FcDinamoBuc explică (pentru raikidd):

O sa incerc sa dezinstalez si sa instalez la loc placa video happy (Driverul) happy...

| heriCafe a răspuns:

Nu conteaza daca le indeplinesti, tu cum ai dat cerintzile din joc? dale pe minimum, poate are si jocul ceva, Dar poti incerca LOL9 league of legend0 roi9rise of immortals0 sau hero of netherya9HON0

| FcDinamoBuc explică (pentru heriCafe):

Cerintele jocului minime sunt cele ce le-am precizat si mai sus happy! Teoretic le indeplinesc, dar nu stiu ce sa zic, ce ar putea fii...Si in joc am doar rezolutia si vertycal sinc atat happy nu am gen low-high daca ma intelegi happy si vertycal e pe off dat...ca la placa video!