| Florinelx a întrebat:

As vrea sa mă apuc de un canal de gaming, dar nu știu mai nimic despre acesta. M-ați putea ajuta cu niste sfaturi? Adică... Ce ziceți? Se merita? Se câștigă ceva bănuți?(și cam câți se câștigă?). Dacă ați putea sa-mi explicați mai in detaliu. Vă mulțumesc! Ofer funda!

Răspuns Apreciat de Editori
| Gonrax a răspuns:

Deci dacă vrei să te apuci, recomand să ai cât de cât calitate mare, adică
- să ai un pc de gaming destul de bun, nu să ai lag pe toate jocurile
- să ai un program de filmat cel puțin calumea, să nu zică "Bandicam" pe filmare (watermark)
- o să crești foarte repede sau foarte încet, depinde de conținut.
Alții fac gaming în engleză și fac 1 milion într-un an (dacă ești amuzant, original, să nu ai voce de copil mic...) etc.
SocialBlade estimează că MaxINFINITE face vreo $9000 pe lună, dar cred că face maxim $2000 (tot e bine, numai că are aproape 1 milion de abonați).

| Florinelx explică:

Boss... Da' ce zici? Într-un an de munca, fara promovări cat zici că aș putea câștiga? Și cu conținut de calitate. Dacă ai putea sa-mi zici așa o suma estimativa

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BogdanRasen2 a răspuns:

Daca iti place si ai un pc bun poti sa incerci
Bani foarte multi no sa castigi mai ales la inceput doar daca te promoveaza cineva altfel e foarte greu sa cresti in abonati si in vizionari

| Florinelx explică (pentru BogdanRasen2):

Ai idee cât câștigi într-un an dacă nu îți face nimeni promovare? Și chestia e că încă nu am PC. Banii ii am, dar sunt indecis sa iau PC sa fac gaming sau sa iau laptop sa mă joc eu de plăcere! Sfatuieste-ma happy