| Raul199612 a întrebat:

As vrea sa pun cateva intrebari in legatura cu un Joc.Jocul se numeste World of Warcraft adica WoW, si nu prea stiu ceva la el

1) Care este cel mai bun caracter? adica ma refer la orc, tauren, undead, elf, etc? si de ce?, eu sunt undead ( puteti sa imi spuneti si niste secrete in legatura cum sa joci cu undeadul.
2)Care este cea mai buna rasa? adica ma refer la rogue, hunter, mage, warrior, etc? si de ce?
3)Ma nelamureste ceva, Cum Trolli si elfi pot ajunge pana in taramul de undead, orc, tauren si undeadul nu? pentru ca eu cand vreau sa ma teleportez imi apara 3 papucei dinaia unde dai sa te teleportezi si unul verde sad as vrea sa ma pot duce si eu la orci, la taureni, etc, deci unde pot sa dau?

Cam asta e tot... va rog tare mult sa imi raspundeti la intrebari ca nu stiu deloc ce sa facsad

PS: Dau FUNDITA :* + Vot :X

Răspuns Câştigător
| SmelcTPU a răspuns:

1)Nu exista cel mai bun caracter toate sunt bune doar ca sunt 2 regaturi Horde si Alliance
LaHorde:Orc,Unded,Tauren,Troll,Blood Elf si Goblin
La Alliance:Human, Dwarf, Night Elf, Goblin, Draenei si Worgen
Combinate:Aici mai este o clasa numita Pandaren care la un anumit level poti alege intre Horde si Alliance

2)Nu exista cea mai buna clasa, fiecare clasa este buna in felul ei. POTi fi DPS(acel player care da foarte mult damage)
Tank(acel player care are foarte multa viata iar in general damege-ul este dat pe el)
Healer(Acel player care da viata, suport)

3)Pai fiecare clasa are hartile pe care le urmeaza

PS)Daca mai ai nevoie de ajutor poti sa ma suni la adresa de skype smelc.gaming
Funda?

0 răspunsuri: