| William1000 a întrebat:

As vrea sa stiu o chestie. Stiu ca Overwatch are multe copii, dar am inteles ca Paladins nu este o copie. Pute-ti sa imi spuneti cine pe cine a copiat? Si sa vina raspunsul cu o explicatie.

12 răspunsuri:
| AstroNoot a răspuns:

Paladins a copiat mult.te poti uita pe update log la ambele jocuri.Cand Paladins aducea un nou erou in beta, Overwatch il si introdusese in joc deja.Ma refer la eroi Paladins copiati din Overwatch cum ar fi Viktor, echivalent pentru Solider:76, sau acel sniper care are arma 2 in 1, auto si sniper rifle, exact ca Widowmaker.Intotdeauna Overwatch o sa fie mai presus de Paladins, pentru ca are o poveste bine definita, si in Overwatch nu o sa vezi niciodata un dragon cu un lansator de rachete, calare pe un cal de foc.In Overwatch o s-o vezi pe Pharah cum is domina adversarii ca si Iron man.

| William1000 explică (pentru AstroNoot):

Ai dreptate. Si mie imi place mai mult Overwatch. O chestie totusi: pe Pharah daca nu o pui unde trebuie este extrem de vulnerabila. Atat de vulnerabila incat uneori nici nu reuseste sa-si termine propozitia ca imediat cineva a doborat-o. Dar este un erou foarte bun si prefer sa joc cu ea daca nu il am pe Genji.

Apropo... Daca nu m-ai mai vazut online, sa stii ca am o problema cu contul. Am instalat autentificatorul, crezant ca este o aplicatie pentru a te loga pe Battle.net din telefon, si mi-am securizat contul. Am scris codul trimis de ei, dar nu a mers. Am citit ce trebuie sa fac ca sa mi-l scoata, dar nu sunt de acord sa trimit o poza cu certificatul meu de nastere. O sa incerc sa mi-l reinstalez si o sa iau jocul de la capat. Iti voi trimite o invitatie cand o sa rezolv si sa stii ca numele meu o sa ramana tot KNIGHT. OK?

| AstroNoot a răspuns (pentru William1000):

Ok! O sa cumperi jocul din nou sau?

O sa incerc sa-l reinstalez. Ar trebuii sa mearga. Sper totusi sa nu trebuiasca sa mi-l cumpar iar. Eu l-am prins la o reducere.

Am eu un cont de vanzare la 100 lei daca vrei-0770104324

E dragut din partea ta, dar as prefera sa incerc sa rezolv problema. A si legat de ce ziceai tu de Pharah ca isi domina inamicii ca Iron Man... In Overwatch o sa-l vezi pe Genji cum arunca inapoi atacurile inamicilor in freza ca un Jedi.

Ai incercat-o pe Orisa?

Dap.E cel mai bun tank

Din ce am vazut, pare foarte bun. Nu cred ca aduce neaparat ceva foarte nou in joc, dar uneori, este nevoie de cineva care sa ridice nivelul de forta intregii echipe. Apropo, poti sa heck-uiesti incrcatorul de putere (ultimata) lui Orisa.

Dar, ti-ai dat seama ca,, si" din,, Orisa" vine de la,, 15"? Adica, de la robotii OR15.

Hei sa stii ca mi-am recuperat contul si putem juca. Numele meu este KNIGHT#22523