Are shader model 5.0. E placa video integrata ajutata de procesor si memoria ram. Vezi sa ii dai mai mult ram din bios. La VRam gasesti, ceva de genul "dedicated video memory". Poti rula ce joc vrei tu. Unele o sa-mi mearga mai greu dar poti sa le dai la low sau medium. Pana la urma jocul in sine conteaza nu grafica.
A, si are directx11. Memoria de lucru i-o dai tu din bios cum am zis eu mai sus.
20 milioane uite link-ul http://www.altex.ro/......0-free-dos are ceva ca are 128mb ca pe un site game-detabe imi zice ca merge ce jocuri vreau eu chiar si assassin creed 3 sau sleeping dogs etc
Http://www.altex.ro/......t-up-linux scuze asta este linkul nu ala
Http://www.pcgarage.ro/......1gb-black/
Ce zici de asta? Mai bun nu? Placa video dedicata(merg detoate pe ea), Acelasi procesor, aceeasi memorie, usb 3.0, garantie 2 ani si 1 an la acumulator. Poti comanda de aici cu incredere. Eu mi-am luat calculator pe piese de aici. Mi s-a stricat placa video si in 3 zile am primit alta noua :D. Alegi ce vrei. Dar asta e mai bun ca cel de la Altex.
Pai plata se poate face prin ramburs(cand ajunge la tine), ordin de plata sau transfer bancar/plata online. Ai 30 de zile sa returnezi produsul daca nu iti place. La garantie suni oricand. Au ei un numar la informatii. Te contacteaza un baiat sau o femeie de regula si iti spune unde sa trimiti laptopul daca nu mai functioneaza. Poti sa ai incredere in site. Au si forum daca vrei ajutor (mygarage.ro). Acolo ai solutii la unele probleme.
Daca nu iti place laptopul(dar n-are cum sa nu-ti placa) il poti returna in termen de 30 de zile si banii iti sunt returnati. Transportul e gratis(depaseste 1 milion comanda). Altceva?
De unde esti? Faci cum vrei dar iesi in minus cu laptopul ala. Eu mi-am luat calculator de la pcgarage in primavara si nu am avut o problema. Plata am facut-o in avans, mi-a venit la timp, mi-a venit asamblat, un om de acolo m-a ajutat la alegerea pieselor. Daca esti din Bucuresti poti sa te duci la ei la magazin. Laptopul de pe altex e slab, ti-am spus. La jocuri nu te tine, e doar pentru youtube/miniclip