| AllexXtreme a întrebat:

As vrea și eu sa joc gta 5 dar nu am bani sa îmi cumpăr, am 15 ani, și părinții mei nu vor sa îmi cumpere, cum ii fac sa îmi ia un calculator bun pentru gta 5, m-am saturat sa ma tot uit pe YouTube la gta 5.

Răspuns Câştigător
| Csander a răspuns:

Te-ai gandit ca problema cu parintii tai nu e faptul ca nu-s de acord, ci ca probabil nu-si permit un calculator pentru a rula jocul? La varsta pe care tu o ai probabil deja cheltuie o suma bunicica "pe spatele tau". Ar trebui sa fii putin mai recunoscator pentru ceea ce ai, iar atunci cand ai sa intri pe banii tai, iti vei lua unul si vei juca ce vrei tu.
O alta solutie care cu siguranta nu te incanta, asteapta vara si angajeaza-te undeva, de preferat (dar nu cel mai bun) la mare, unde se deschid tot felul de restaurante si locale, unde nevoia de personal e extrem de mare. Lucrezi 2-3-4 luni si ai banii pentru ceea ce vrei si in asa fel o sa vezi ce greu se fac banii parintilor tai.

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Csander):

Are 15 ani baiatul nu are voie sa se angajeze la un restaurant. Pana cand nu implineste 18 ani nu se poate angaja cu carte de munca.

| Csander a răspuns (pentru Xenoverse1):

Cine a zis ceva de carte de munca? Exista contracte part-time pentru "studenti" iar pe langa asta, crezi ca cineva in perioada aia iti face tie contract cu carte de munca? Nu-si bat iu capul cu asa ceva, stai linistit. Totul se face ilegal, pentru ca asa merh lucrurile in Romania.
Ideea era sa-si implineasca dorinta si sa vada si alta latura a vietii.

| AllexXtreme explică (pentru Csander):

Ai mare dreptate, dar tata are 50 de mil pe luna ca este șofer pe tir, și nu îmi ia macar un pc sa joc gta 5... Alții cum au pot sa am și eu, nu sa ma uit la alții, dar copiilor mei nu o sa le fac asa ceva,( când o sa am) părinții mei trăiesc în timpul. Lui Ceaușescu.

| Csander a răspuns (pentru AllexXtreme):

Cat esti la mana lor, nu prea ai de ales. Trebuie sa le respecti regulile. Cand ai sa aduci un venit in aceea casa, ai sa ai un cuvant de spus in ceea ce priveste multe lucruri.

Deja am plecat de lângă părinții mei, sunt un Spania la munca la câmp cu un prieten din sat de la mine

| Csander a răspuns (pentru AllexXtreme):

Si atunci unde-i problema? De ce trebuie sa-ti ia parintii cand tu lucrezi deja?

Am pus anunțul pana sa știu ca plec în Spania, acum îmi pot lua un pc bun pentru gta

10 răspunsuri:
| j1NNNx a răspuns:

Daca ei nu vor sa te joci, nu o sa te joci oricum

| Crsiti92134 a răspuns:

Mai bine iesi afara si joaca-te, lasa jocurile in pace, sau te poti angaja part-time.

| Gheorghe_Nicolae_1974 a răspuns:

Crede-ma ca de cand am terminat a opta mi-am rugat parintii sa imi ia un calculator.Prin a noua mi-au luat un laptop decent, dar am inteles de ce.Pentru ca nu isi permiteau.Ai 15 ani te poti angaja chiar si pe santier.