Deci pentru ninja : ARMURA pv(max) 15 pumnal, 15 sageti, daca iti pica si sabie e bine pentru ca ninja poate folosi si sabia, Cercei semi om (max) pumnal, sageti, colier-papuci 15 pumnal 15 sageti, critica, pv (max), coif semi om (max) evitare sageti, magie (chiar daca nu prea ai nevoie ), bratara semi om ( max) pv (max) magie (indifferent). asta e setu pentru ninja pentru war trebuie 2 maini, sabie. saman clopot, evantai.IAR PT SURA DOAR SABIE. sper ca te-am ajutat daca faci seturile cum ti-am zis nu te mai bate nimeni. FUNDA?
Ninja [Atac] Dexteritate/Flexibilitate + Str, critica+patrunzatoare si putin semi-om
I-ar ca aparare ai nevoie de: 100% magie, 100% sabie, 100% 2 maini, 100% sageti, 100% pumnal, 100% rezistenta foc, 100%rezistenta fulger, 100% rezistenta otrava, 100%evantai, 100% clopot[universal] [deoarece este foarte greu sa pui asemenea bonusuri pe itm, iti recomand sa iti faci seturi]:
Anti War= 100% sabie, 100% 2 maini, 100% rezistenta magie, imun la necunostinta [bonusuri 1/5]
Anti Ninja= 100%pumnal, 100%sageti, 100%magie, 100% rezistenta otrava[bonusuri 1/5]
Anti Saman=100%magie,100% clopot, 100%evantai, 100%rezistenta foc, 100%rezistenta fulger[bonusuri 1/5]
Sura=100%sabie,100magie,imun la incetinire[bonusuri 1/5]
La ninja nu ai nevoie de magie )
) da cum sa nu lasa-te de metin atunci
Nu stiu care dintre noi trebuie sa se lase... da oricum la ninja NU AI NEVOIE DE MAGIE
da cum sa nu....hai gata
Tu gandesti macar? cum dracu sa pui 100% magie? intra 15 pe coif 15 pe bratara si armura are 20 = 50% magie LASATE DE METIN CA ESTI PRAF
Ce spun eu si ce intelegi tu, ca sa faci 100% pui pe fiecare itm cat cate [15/20/25] si le combini vai de capu tau)))
Ba muc atomic nu poti sa pui magie pe Sabie, Cercei, Colier, Papuci. Nu stiu pe ce planeta traiesti da pe pamant sigur nu. Dati Foc
Clar du-te dormi) hai ceau ca deja o dam in off
Taci dracu de ratat nu am chef sa ma cert cu copiii de 8 ani ca tine
BoySimiOniK întreabă: