Salut daca sursa ta are mai mult de 500watt si poate duce acea placa video poti cumpara acest adaptor care vine contectat la una din mufele molex din sursa https://www.emag.ro/......DDXHZKBBM/ am dat link-ul ca sa stii dupa ce sa te uiti!
Nu are mai mult de 500
Pai de asta am zis de sursa ca si eu am o placa video xfx rx 470 de 8gb si consuma in jur de 400w inainte aveam o sursa de fix 480watt si cand bagam un joc care o stresa incepea sa miroasa a ars sursa si am schimbat-o cu alta de 600w acum pot sa bag orice pe ea
dar la tine depinde si de ce componente mai ai in pc si ce jocuri vrei sa joci
Pai mai am un i3 2120 si 8gb ram ddr3
Ar fi bine sa-ti faci un calcul cat de cat pe site-ul asta sa vezi de ce sursa ai avea nevoie https://outervision.com/power-supply-calculator
pune un +- de la tine poate o sa mai bagi pe parcurs un hdd sau ceva
Bună!
O sursă bună de 350-400W este suficient de puternică pentru a alimenta placa video. Îți trebuie adaptor, cum a sugerat AlleXuSS.
Pai tu mi-ai zis ca nu pot schimba sursa
Nu prea le am cu toate chestiile alea acolo
Ok lasa-mi aici detaliile de la calculatorul tau o sa pun un minim am nevoie sa-mi completezi cateva care scriu eu mai jos
cpu?
cate placi/placute de ram ai in pc si ce capacitate are/au
hdd/ssd?
oc ai sau vei intentiona sa faci?
benzi led sau alte consumatoare atasate sursei mai ai?
Cpu: i3-2120 3.3ghz
2x4 gb ram 1333
hdd 1 de 500 si 1 de 250
nu stiu ce ala oc si nici nu vreau, nu am benzi led
si 2 ventilatoare
Acesta este calculatorul tău: https://support.hp.com/rs-en/document/c02779493
Am uitat că sursa este de 240W. De ce ai cumpărat placa asta video? De ce nu ai cumpărat una care nu necesită alimentare externă?
Recommended PSU Wattage: 380 W
in concluzie daca ai o sursa de +400/450w poti pune placa video fara probleme mai ai nevoie doar sa de un adaptor pentru placa video si un slot liber la un conector molex de la sursa!
Cand am cumparat-o nu mi-s-a spus ca am nev de alimentare externa
Si din cate am observat ai 2 nuclee la acel processor nu stiu cum o sa te intelegi cu bottleneck-ul xD
Ce e bottleneck?
De unde ai cumpărat-o? O poți returna? Puteai să cauți acel model pe internet și ai fi găsit detalii despre ea.
Olx
Alimentarea externa este folosita doar la placile video foarte pretentioase care nu-si pot lua necesarul doar placa de baza si necesita alimentare separata cu 4+2pini sau 6+2pini
Bottleneck e atunci cand performanta sistemului tau este "gâtuită". De exemplu, cand ai o placa video foarte potenta, dar care este trasa in jos de restul configuratiei (procesor foarte slab) si nu se poate manifesta la adevarata ei valoare.
Nu ai facut o alege buna acel sistem este mai mult pentru office/birou si o sa-ti faca probleme daca vrei sa o folosesti pentru jocuri in mare la ea merge facut un upgrade la sursa cred dar mai mult nu poti deoarece placa de baza te limiteaza foarte mult
Am inteles, o sa incerc sa o vand si sa imi iau una fara alimentare externa
Ce sa vinzi? te referi la placa video?
daca vrei sa cumperi alta placa video incearca ori sa cumperi alta ori sa o dai la schimb pe alta placa video!
dar orice ai face sa nu te ia valul uita-te de o placa video de cel mult 2-3gb daca esti din Bucuresti iti recomand sa-ti iei de pe Diablos Computer, calculatoare ok sau, samwise deoarece ai avantajul ca poti returna produsul si ai garantie olx nu ai nici-un avantaj cumperi dar nu stii ce cumperi sau cat va merge cand gasesti ceva care iti face cu ochiul da-mi mesaj privat sau pe mail la allexuss_gr@yahoo.com si te ajut
Da-mi add pe Instagram spataru_ionut27
Spataru_Ionut_2002 întreabă:
RΔϟVAη întreabă:
cherychery întreabă: