Ce să descarce mă?))Îi exclusivitate pentru console! N-are cum să-l joace pe PC! Ai stat mult să te gândeşti la acest răspuns?
A serios atunci dc eu descarc de pe pc jocuri de consola si le fac pe dvd cu un anume program
Acele jocuri sunt pentru consolele modate...şi sunt sigur că el întreba de versiunea de PC.Nu mai vorbi dacă nu te pricepi. Dacă tăceai, filozof rămâneai
A ai o consola codata duo odata la decodat
Serios? Te sfatuiesc să nu mai scrii când ai febră! Ce ai zis acolo? Tu ştii riscurile unei modări? Din nou:"dacă tăceai, filozof rămâneai".
P.S. Ai asasinat limba română(şi se zice modat/nemodat)
Serios ce glumet esti
Re: eu numi bag tastatura in romana =]] c tine
Crede-mă că nu trebuie să schimb tastatura pentru "ă,â, ţ, ş". Spre deosebire de tine, unii(mă aflu şi eu printre ei) au un program pentru diacritice. Dacă eşti ţăran, măcar nu mai semnaliza!
Re: "numi" se scrie "nu-mi".Nu-ţi trebuie tastatură în română pentru o amărâtă de cratimă. Aaaa! Te rog să nu te iei cu mine-n scris că nu prea le ai. PACE!
Sugemai
de pla
Ce să-ţi sug mă? Ai tu de aia? Eu nu cred,impotentule! Nu puteai fără să mă înjuri,nu? De fapt,ţăranul trebuie să-mi arate cât de ţăran este,înjurându-mă. Unde eşti tu, Adolf, când ciorile intră în convorbire cu oameni? Fă-ţi, te rog, apariţia!