| Eduard184 a întrebat:

Salut, azi m-a chemat un prieten sa-i reinstalez windowsul la calculator, avand o coaja cu 512mb ram si pentium D. Avea win xp 32bit am zis sa-i bag 7 de 64 a dat loading file si dupa a afisat bluescreen si un amalgam de zerouri si x in mijlocul textului scriind STOP. La fel a facut si cu vista, i-am bagat xp 64 netu prin cablu fiind stricat. Caut driverul pe la placa de net wifi il instalez nu o gaseste windowsul. Vreau sa stiu daca merge vista de 32bit pe el si daca merge sa-i dau net prin Tethering prin USB sa-i bag drivere.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Chiar și pe o coaja cu 512mb ram si pentium D, ar trebui să "meargă" vista

| mastadont a răspuns:

Nu recomand vista, se mișcă greoi din câte țin minte. Pune un windows 7 mai bine pe 32 de biți, dar versiunea home pentru că aceea mănâncă cele mai puține resurse. Dacă nu merge atunci pune XP înapoi, cu ăla sigur nu dai greș.

| Eduard184 explică (pentru mastadont):

Stiu căi *** vista dar e o problemă ca a trasnit in stalpul de electricitate ia ars routerul a luat altul, a schimbat si cablul de net si tot nu-i mergea netul, si mi-a ramas singura optiune vista 32 sa pot sa-i dau net prin usb ca xp nu nerge