Cel mai bine e sa conectezi monitorul la placa video, de ce ai mai luat un sistem cu placa video daca nu o folosesti? iti va merge oribil fara placa video, cumpara un cablu sau adaptor ca sa poti conecta monitorul la placa video..in cel mai rau caz dai 30lei dar ai fps-uri de 3-4ori mai mari. Cuata pe Youtube forza horizon 4 i5 7400 gtx 1050ti si o sa iti arate exact cate fps-uri ai si cu ce setari.
Da frate dar mi-am luat un adaptor vga hdmi si nu a mers si de aia zic. am dat 50 de lei pe el era de la promate... mi-au zis baietii ca cica sa schimb monitorul cu unul care are slot de hdmi ca asta are doar vga pe care il am acum. daca ma poti ajuta tu as fi recunoscator
Nu era necesar sa dai 50lei pe un adaptor, eu am avut tot asa monitor vga si doar hdmi/display port la placa de baza si mi-a functionat cu un adaptor de la gembird hdmi vga. Asta este singura solutie pentru a conecta placa video, pe procesor nu o sa iti functioneze forza horizon decat foarte slab. As zice maxim 30-40fps, adica maxim maxim.
Alex324 întreabă: