| dragosgolanu a întrebat:

Salut bajetii, astazi mi-am cumparat un Cooler Amd pentru procesoru pentru ca cel vechi nu mai mergea.
Partea complicata calculatorul este foarte vechi si cand mi-a venit coolerul prin curier toate bune si frumoase l-am desfacut era perfect dar cand am incercat sa-l pun am observat ca are niste cleme, m-am tot uitat cum sa pun coolerul dar tot nu am inteles, m-am uitat pe youtube si am observat ca majoritatea coolerolor nu mai sunt cu suruburi cu il aveam eu pe cel vechi ci cu cleme, acuma exista vreo posibilitate sa-l prind de procesor.
Deci fostul meu cooler nu avea cleme avea suruburi, desurubat il curatam il puneam la loc asa se pridea de procesor, acuma cel nou are o clema ( patent ) asa scrie pe el, nu am unde sa-l prind exista cumva alte cleme sa-l pun pe procesor si sa-l ajustez? Daca ati inteles ce-am scris mai sus astept raspunsurile voastre

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am inteles dar sistemul de prindere necesita suruburi si nu vei putea pune unul cu cleme. Ai dreptul sa returnezi cooler-ul in 10 zile lucratoare si sa iei altul sau sa ceri banii.