Procesorul pe ebay este 140 dolari placa video este 350 lei hdd depinde de care este poate sa valoreze de la 250 lei placa de baza nu imi dau seama de care este!
E Packard Bell, sistem de-ala OEM cu placa de baza vai de ea, probabil un Intel rebranduit, sau ceva facut de Foxconn tot in regim OEM. Destul de probabil sa fie cu condensatori clasici, caz in care nu merita mai mult de 50-70 RON. Sa nu uitam ca discutam totusi de un i7 de prima generatie, iar placa asta de baza are undeva pe la 4 ani. Pentru tot sistemul as zice undeva la 1500 RON, poate chiar ceva mai mult, daca mai are macar garantie la hard/placa video.
Procesorul costa cel putin 900 lei sau chiar mai mult, placa video costa si ea in jur de 350 lei plus hdd cel mai ieftin de 1tb 250 lei plus rest-ul care mai valoareaza ceva costa mai mult de 1500 lei cat ai zis tu!
Mosule, astea sint componente vechi de 3-4 ani, nu noi!
650 lei unul la mana a doua http://www.okazii.ro/......a129948983 hdd sa zicem ca este 100 lei plus altele si ajunge destul de mult
Nu are chiar asa de multe "altele" iar okazii nu e etalon in stabilirea unui pret corect la componente SH. Nu de alta, dar fosta mea placa video pe okazii era mai scumpa si la doi ani dupa aparitie fata de cit dadusem eu pe ea noua...
AncaLarisaBumb întreabă: