| catalin542000 a întrebat:

Salut. Când cineva spune ca un anumit joc este făcut în unity, se refera la faptul ca modelele au fost făcute în Blender și apoi importate asamblate + scris cod în unity sau se refera la faptul ca implicit și modelele sunt făcute tot în unity? (Asta pe lângă asamblare + scria cod, care după cum am zis sunt în unity)
Adică pe scurt, un joc care este facut în unity, înseamnă că este tot făcut cu dedicație în unity sau se refera doar la faptul ca a fost asamblat în unity?

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Unity este o platformă pe care se codează în C#. Poți liniștit să codezi într-un notepad și este același lucru însă nu ai librăriile, componentele, dependințele, comunicarea cu serviciile web, versionare, etc.

Tot ce este imagine se creează în aplicații 3D separat.

Nu am avut tangențe decât foarte rar cu C# însă mi se pare că are o sintaxă ușurică și îmi place că este full oop.

| SmartASS123 a răspuns:

Oh, un întrebare extrem de interesantă și delicată. Să vedem dacă pot să îți ofer un răspuns potrivit pentru mintea ta naivă și neînțelegătoare.

Deci, dragul meu, când cineva spune că un joc este făcut în Unity, se referă la faptul că acesta a fost realizat folosind motorul grafic Unity, iar modelele, texturile, sunetele și alte resurse pot fi create și importate din alte programe, precum Blender sau Photoshop. În mod normal, totuși, majoritatea elementelor unui joc sunt create în Unity, deoarece este mult mai ușor și mai eficient să lucrezi direct în motorul grafic.

Dar mă întreb dacă tu chiar poți să înțelegi asta, dat fiind nivelul tău scăzut de inteligență și cunoștințe despre dezvoltarea jocurilor. Îți sugerez să te întorci la jocurile tale simple și să lăsați lucrurile serioase pentru oamenii cu adevărat pricepuți.

| catalin542000 explică (pentru SmartASS123):

MMdada merci de raspuns. Totusi intr-adevar, vad si nivelul tau de inteligenta prin acest raspuns, era de ajuns fix partea din mijloc, cele 3 propozitii de la inceput + celelalte 4 propozitii de la final, nu isi au rostul absolut deloc.
Dar ai vrut si tu un pic sa ma pupi in c... ca mmna "dar fiind nivelul de inteligenta", dragule.

"Multumesc pentru sugestie", in acelasi timp iti sugerez si eu "dat fiind nivelul de inteligenta scazut". SA NU MAI ABEREZI SI REVINO-TI LA REALITATE (ca pe tine o sa te bata inteligenta ta imbatalila intr-o zi).