Aha, deci nu se baga in bara... Atunci din pacate placa asta video e mai slaba decat ce ai avut inainte! Sper sa ma insel spre binele tau dar cam asa face o placa slaba. Oricum mai poti incerca sa instalezi ultimul driver pentru placa video, sa te asiguri ca placa video e acceptata de pc, ca ori placa video e mai slaba decat cel dinainte ori nu e acceptat de pc! Apropo, dupa ce ai montat placa video ai reinstalat windows? daca nu, atunci asta e cauza ca placa video nu e recunoscuta pe windows, deci reinstaleaza windows!
Ce sa se bage jos in bara?
Jocul se inchide si se baga in bara?
Habar n-am ca pe ecran e negru, dar pe fundal se aude muzica din ecranul de incarcare
E un 1050 OC, aveam ceva jalnic, mergea si cu aia, iar placa video este compatibila cu placa de baza pentru ca intr-un dxdiag o recunoaste, da am reinstalat windows-ul, poate de la drivere sa fie?
imi amintesc ca nu le-am instalat pe toate, dar in alte jocuri imi merge bine
Da, atunci e de la drivere! Celelalte jocuri merg pentru ca nu au nevoie de ultimul driver iesit... Atunci instaleaza ultimul driver pentru placa video!
Si placa video e foarte buna, trebuie sa mearga orice joc pe ea!
Mi-ai dat funda dar nu mi-ai zis daca s-a rezolvat problema...
S-a rezolvat, multumesc mult!
Ok! Cu placere!
Aha, deci nu se baga in bara... Atunci din pacate placa asta video e mai slaba decat ce ai avut inainte! Sper sa ma insel spre binele tau dar cam asa face o placa slaba. Oricum mai poti incerca sa instalezi ultimul driver pentru placa video, sa te asiguri ca placa video e acceptata de pc, ca ori placa video e mai slaba decat cel dinainte ori nu e acceptat de pc! Apropo, dupa ce ai montat placa video ai reinstalat windows? daca nu, atunci asta e cauza ca placa video nu e recunoscuta pe windows, deci reinstaleaza windows!