| Elbow a întrebat:

Salut :)
Cativa dintr-e voi stiu jocul(mai mult chat-ul) clubcooee.Eu m-am apucat de clubcooee din anul 2009, dar am primit ban permanent pe un cont,am facut altul care navigham des pana prin multe belele(poveste lunga), am ajuns sa iau ban pe pc.Ban-ul pe pc este diferit,nu este pe ip ca l-am schimbat si n-a mers,mai multi au facut-o, nu am auzit de ban pe pc si nu stiu cum sa scap.Adoram foarte mult sa navighez pe Club Cooee si ma distram la nebunie,nu renunt, voi face cumva sa revin din nou.Nu am auzit sau vazut modalitati care sa scapi de ban-ul de pe pc la club cooee,trebuie neaparat sa schimb calculatorul adica unitatea si va d-ati seama cat costa sa iau alta,ma gandeam sa cumpar un laptop, sa vand ce am.Deci sa trecem la subiect,ma intrebam daca este vreo modalitate sa scap de ban pe pc la Club Cooee,as da orice, chiar si 30 de euro,dar vreau sa intru din nou pe acel chat! Un prieten de-al meu care e la mate-info mi-a zis ca nu exista ban pe pc,a zis sa descarc Total Unninstall si l-am instalat.Mi-a zis cum sa fac(bla bla bla) si dupa am sters din pc-ul meu tot ce este legat de club cooee.A zis sa dau rr la pc,am dat si mi-a zis sa-l instalez din nou,l-am isntalat si tot n-a mers sa ma loghez :( Deci sunt disperat,nu stiu ce sa fac si poate-mi oferiti voi o solutie,va si platesc :(
Sper ca a-ti inteles, site-ul chat-ului care am scris eu acum este www.clubcooee.com documentati-va,poate ma ajutati si pe mine la problema asta, dau orice.

Întrebări similare