anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,caut un metin2 2013 sau 2014, PvP sau PvM indiferent,sa fie cu : lvl 250, indiferent daca trebuie facut de la lvl 1 sau asa te da direct,bonusuri cat de cat mari, de ex : aparari 20%+,neaparat animal de companie (azrael,pui de leu,tigru,s.a.) care sa poata creste in lvl,cal Militar,chiar daca trebuie facut de mine,sa mearga si switchbot-ul meu,nu sa mearga doar propriu switchbot, sa fie bonusuriile 6-7, dar daca se poate sa nu fie cu modati,sau donatii si cat de cat sa fie populat, in jur de 6-10 playeri+, chiar si adunati din toate 3 regate, pe timp de noapte,sa nu fie gol.
E prima mea intrebare pe TPU,nu intru des aici, asa ca daca aveti sa-mi spune-ti ceva in plus. Id-ul meu e : yo_clau25.
Voi da funda sau ceea ce trebuie dat, celui ce-mi ofera cel mai apropiat metin2 de cerintele mele. Multumesc.

3 răspunsuri:
| cipibos1 a răspuns:

Hammermt2 e un metinPvP populat moduri bns 6/7 aparari 50 % iteme 2010-2014 tot ce vrei!

| Singurelu22 a răspuns (pentru cipibos1):

Multumesc,dar am mentionat ca nu prea vreau sa fie modati, cu 6-7 dar fara modati, am jucat 5 ani metin, 2 ani ro, iar 2 ai jumate private la greu printre care si hammer si multe altele, stiu cum e hammer, dar din cate imi amintesc la bonusuri e 1 singur bonus cand dai cu switch-ul, nu sunt 200 bucati asa cum sunt normal pe majoritatea metinelor, asta pe langa ca sunt modati. Dar multumesc oricum.

| cipibos1 a răspuns:

Incearca metin2 Sony