| David4539 a întrebat:

Salut,
Ce informatii detine un developer de joc despre mine ca utilizator? Mersi

6 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Depinde exclusiv de joc și de câte informații le oferi, e greu de dat un răspuns dacă nu știm nici măcar la ce joc te referi.

| David4539 explică (pentru mastadont):

Cyclingsimulator. E un joc online, nu e aplicatie, e creat in 2007. Te poti inregistra pe loc daca cauti pe net cyclingsimulator, nu dai agree la nimic, iti dai un username, name, email si o parola si toate pot fi false. Practic e cel mai jos sistem. Dar cred ca tipul are acces la datele tale, nu stiu la care, dar atata e toata inregistrarea, nimic serios

| mastadont a răspuns (pentru David4539):

Înseamnă că nu are acces la prea multe date. O adresă de e-mail, parola, și cel mai probabil ip-ul de pe care joci. Dacă vrei să nu ți se vadă ip-ul real atunci trebuie să folosești un VPN.

Tocmai asta e ideea, ca am incercat VPN si cateva zile a mers. Dupa m-a blocat si a mers daca intram de pe un browser nou. Dupa nu a mai mers nici asa. De pe telefonul lui tata mi-am putut face cont, deci e clar ceva restrictie la telefonul meu. Ma gandeam daca se poate ascunde cumva faptul ca e telefonul meu cel care se inregistrează

| mastadont a răspuns (pentru David4539):

Deci ai luat ban din câte înțeleg. Probabil ți-au banat telefonul direct, numărul unic de identificare, caz în care nu ai ce să faci.

Cam da. Naspa ca nu ai ce face, ce lume de doi bani in care unii au controlu si restul is sclavii lorhappy