Atunci astea (sa nu te astepti la jocuri care sa fie la fel de performante ca cele pentru calculator): Drift Mania: Street Outlaws, Mike V: Skateboard Party, Pocket Rally, Rivals at War (gratis), Rivals at War: 2084 (gratis), Modern Combat 4: Zero Hour, Asphalt 7: Heat, Asphalt 8: Airborne, GT Racing: Motor Academy Free+ (gratis). Astea sper sa-ti placa.
Salut! Incearca Fast Racing, Subway Surfers, Thunder Racing 2, Fruit Ninja, Talking Tom, Talking Ginger, Turbo Racing League, FIFA 14, etc.
Scuze dar nu imi place nici un joc. Astept alte raspunsuri.
Da unele imi plac si le am unele pe tableta dar mie imi plac alea gen batman dark knight rises sau amazing spider-man. Mai sti altele gen? O sa iti dau funda!
Pai incearca Man of Steel, Iron Man 3 (gratis), N.O.V.A. 3 - Near Orbit, Aralon: Sword and Shadow, Wild Blood, AVP: Evolution, Fractal Combat (gratis), Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Call Of Duty: Strike Team. Funda?
Atunci astea (sa nu te astepti la jocuri care sa fie la fel de performante ca cele pentru calculator): Drift Mania: Street Outlaws, Mike V: Skateboard Party, Pocket Rally, Rivals at War (gratis), Rivals at War: 2084 (gratis), Modern Combat 4: Zero Hour, Asphalt 7: Heat, Asphalt 8: Airborne, GT Racing: Motor Academy Free+ (gratis). Astea sper sa-ti placa.