| Traianosik a întrebat:

Ce jocuri offline pe PC imi recomandati?

7 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Depinde si ce iti place.

Sa zicem ca te-ar pasiona jocurile cu masini.In acest caz nu faci nimic daca nu incerci Driver San Francisco, Test Drive Unlimited si un joc din seria Need For Speed (mie cel mai mult mi-a placut Shift 2).

Daca ti-ar place jocurile de actiune atunci ar trebui sa incerci Prototype, Mafia 2, The GodFather 2 si Saints Row The Third.

Daca iti plac jocurile cu sport/sportive atunci trebuie sa icnerci PES 2012, Virtua Tennis 4 si NBA 2K11 / 2K12.

Daca iti plac cele shooter atunci trebuie sa incerci neaparat Battlefield Bad Company 2, Far Cry 2 si Homefront.

Daca iti plac cele horror, sau cel putin de groaza atunci poti incerca si Singularity sau F.E.A.R 3 (putin shooter/horror)

Daca iti plac jocurile de strategie, moderne si medievale atunci ar trebui sa incerci Company Of Heroes, Man Of The War, World In Conflict si respectiv Medieval 2 Total War, Shogun 2 si Rome Total War.

Ar mai fi destul de interesante: The Elder Scrolls 5 Skyrim, The Lord Of The Rinsg Conquest, World Racing 2, Flattout 2, James Cameroon Avatar The Game si nu numai.

Bafta!

P.S: Toate merita incercate, eu le am pe toate si chiar nu le-as putea lasa/neglija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce categorie vrei?

Răspuns utilizator avertizat
| KidutzuThau1 a răspuns:

Counter Strike, Metin2 rospeead, gx etc.
Imvu, Perfect World International, MAfia 1, 2. fundita puppy dog eyes

| Spionul007 a răspuns:

Shooting:BattleField Bad Company 2, BattleField 3, Call Of Duty MW2/Mw3/Black Ops, CS Source

Racing:Nfs:The Run/Shift2/Undercover/Underground 2, GTR Evolution

Sports: FiFa 2010/2011/2012