Deci nu mi-ai spus ce win ai OS:? INFINE daca ai win xp sp2 suuper pe el pot rula multe jocuri deoarece sa zicem Dead Space pe win 7 (cum am eu ) cere 4 gb ram iar pe win xp 1 gb ram deci fierenta e clara Daca ai win xp poti juca jocuri gen :Left 4 dead 1, 2 Acest joc este bazat pe o poveste in care 4 oameni supravietuiesc unui virus care transf oameni in zombi foarte realist iar part a 2 e mai buna. Da poti juca NFS most wanted 1, Nfs World el este un joc multiplayer destul de frumos o grafica buna acolo te plimbi cu masina prin oras si trebuie sa faci diferite curse sau urmari cu politi cel mai tare e ca toate astea le poti face cu prietenei
Dead Island revenim la modul zombi este un joc bunicel cu o grafica aceptabila este vorba despre o insula in care toate lumea a dev zombi desigur ca ex si supravietuitori eu l-am jucat merita
Flat out (curse) ei bine aici exista FO 1, 2, 3 part 1 si 2 am jucato deja da a 2 este buna si part 1 dar difera cea de a 3 nu stiu cat de bine merge
Poti incerca jocuri mai clasice gen Mafia 1, 2 sincer nu prea am apucat sa le joc nu am mult de spus
Sincer pacat de pc tau pentru ca un procesor de 3 ghz este unu cu 6-7 nuclee foarte bun hdd foarte mic 160 gb + ca 10 ii foloseste win si inca 3 alte programe rami sunt aceptabil placa video ar trebui inlocuita cu una de 512 mb de acum cand vezi un joc misto intri pe google scrii numele jocurlui... si dupa scrie system req acolo o sa iti arate pe ce win poate rula si cerintele sale cerintele se schimba de la win la win pentru tine ar fi unu bun win xp bafta
Frate, incearca jocurile online... nu ai placa video dedicat(NIVIDIA 1gb+) deci jocurile gen NFS sau cele care nu-s in retea or sa mearga greu, de asemenea, si jocurile online cu capacitate mica gen metin2 sau ceva gen, league of legend's o sa iti mearga greu cu gb ram
Imi merg toate jocurile dar e problema de la placa video can you run it ii bun imi mere si gta 4 daca imi iau o placa video buna pana si cs-ul imi mere naspa si minecraftu etc etc.
Sti de ce? pentru ca trebuie setate grafica texutara etc gasesti la or ce joc asa ceva la settings acolo le reglezi daca e ceva intreaba-ma
Sti care e chestia nu pot rula jocurile eu folosesc can you run it si ala imi spune ce jocuri imi merg si care nu imi merg.aaa si in legatura cu procesoru e dual core sti ce inseamna nu mi-e imi merge si gta 4 daca am o placa video buna chiar si call of duty mw 2
Auzi da-mi add micut_alin si vb noi
Salut, poti incerca :
Call of Duty, 2.
Need for Speed (nu ma refer la most wanted 2012).
Counter-Strike 1.6 sau Metin2.
De asemenea poti incerca si Minecraft, sigur o sa-ti mearga.
Race Driver Grid.
Torchlight
League of Legends.
Sper ca te-am ajutat!
Poti totusi sa intri pe Can your run it si sa-ti cauti jocul favorit si te uiti daca iti merge. Succes!