| Iftimia_Andrei_1993_yyZO a întrebat:

Ce NFS-uri as putea juca? Am un PC procesor Pentium Dual-Core de 2.50 Ghz; memorie 2GB(1.7) RAM DirectX 9.0 si o placa video Intel(R) G41 Express Chipset de 1024.0MB (Am jucat pana acuma Nfs Underground 2 Most Wanted iar acuma am Hot Pursuit dar cand aleg o cursa in care sa fiu politist au racer se restarteaza calculatorul...ce as pute face?)
Ms!

Răspuns Câştigător
| Hitback a răspuns:

Nu conteaza cati mb are. In principiu ajunge 1gb. Conteaza frecventa procesorului grafic. Busul (sau bits) racirea si latimea de banda.

4 răspunsuri:
| Hitback a răspuns:

Incearca nfs undercover. Placa video e slaba. Poate de aia se restarteaza. Insa nu am mai intalnit sa se restarteze din cauza asta.

| Iftimia_Andrei_1993_yyZO explică (pentru Hitback):

Dar pentru Hot Pursuit de cati MB trebuie sa fie placa video ca eu cand caut cerintele jocurilor nu arata cati MB are numai modelul de placa? Oricum mersi pentru raspuns!

| VladyXR a răspuns (pentru Hitback):

Undercover nu duce, placa lui are 128 Mb, aia 1024 e altceva, e total memorz graphics si in primul rand e laptop, fix am si eu un laptop asa pentru office,

| Hitback a răspuns (pentru VladyXR):

Daca are 128mb si ii duce mw care cere 256mb minim am zis ca ii duce si undercover. E destul de slab la cerinte si ala.

| Hitback a răspuns (pentru Iftimia_Andrei_1993_yyZO):

Nu conteaza cati mb are. In principiu ajunge 1gb. Conteaza frecventa procesorului grafic. Busul (sau bits) racirea si latimea de banda.