| Denisucu55 a întrebat:

Ce parere aveti: Assassin; s Creed III sau Assassin's Creed II? Unii spun ca III, iar altii spun ca II... Imi puteti spune va rog si DE CE ati ales jocul. Dau funda din toata inima cui imi da un raspuns bun!

10 răspunsuri:
| Alex1997fun a răspuns:

Eu aleg Assassins Creed II deoarece ma atras mai mult povestea si misiunile prin care ii omora EZIO pe cei care au complotat la spanzurarea fratilor si tatalui sau. Sfarsitul din 2 m-a facut sa mai vreau sa joc pentru al omora pe profesor si pe cel care ezio il lasa sa traiasca(nu-i mai stiu numele), dar cel din 3 ma duce cu gandul la un assassins creed IV in care Desmond si echipa se lupta pentru a salva umanitatea din mainile lui Juno(nu sunt sigur de numelaughing.O lume dominata de tehnologie, in care Desmond va ataca doar cu renumita"Hidden Blade" si cu un pistol impotriva acolitilor cu tehnologie mayasa

Este doar o opinie

Sper ca te-am ajutat

| AlexUrasteIdiotenia a răspuns:

Pai eu aleg assassin's creed III deoarece grafica este mai buna, combat sistemul este mai bun, povestea este foarte buna si da, tuturor ne este dor de Ezio.

| TheSkull a răspuns:

Ambele sunt frumoase in felul lor dar eu iti sugerez Assassin Creed II Pentru ca e mai multa actiune iar in III mai mult te costumezi si ai omori pe la spate.

| ArchWord a răspuns (pentru TheSkull):

Fac aceeasi alegerea ca a lui
TheSkull am si eu assasssins II si III am avut dar mai multca actiune are II-ul deci pe el al trebui sa il ai!

| TheSkull a răspuns:

Eu nu joc jocuri pentru grafica ci pentru gameplay asa daca va pasa doar de grafica Jucati prostia de Need For Speed 2012 cel mai varza joc

| TheSkull a răspuns:

Uraa primesc Funda big grin

| ViktorVictor a răspuns:

Eu socot ca ambele sunt la fel, Assasins Creed II, III. Mie imi place in joaca asta misiunile, modul de a omori etc. e o joaca foarte interesanta. In schimb mie imi place foarte mult! happy

| krysty199 a răspuns:

Salut eu am jucat o perioada de timp assasin creed 3 si iti spun cum au spus si ceilalti de mai jos care au foarte mare dreptate, esteun joc forte tare cu noi arme noi meniuri si noi caractere. Parerea mea este ca Assasin Creed III este un joc pe cinste

| AlfaMC a răspuns:

Pai eu as alege A.C III pentru ca are elemente grafice mult mai dezvoltate decat II, mecanica de joc a fost rafinata(in II erau unele momente in care jocul pur si simplu tinea cu inamicul, camera fiind indreptata mai mult spre el decat spre tine), povestea a fost si ea imbunatatita.Mi-e mi-a luat cam 12 ore sa o termin(ma jucam in fiecare zi). Este adevarat ca sunt bug-uri cate vrei, dar merita sa il incerci.In final iti recomand acest joc!

| sebi24111133242 a răspuns:

Pai 3 ie mai nou si are grafica mai tare decat 2