anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ce parere aveti de industria jocurilor video, implicit jocurile video din ziua de astazi?
Sunt bune? Sunt mai bune decat cele de odinioara? Argumentati.

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Sunt bune si acum, au fost bune si acum 10-13 ani! Alea mai vechi de 13 ani erau doar ca sa-ti omori timpul liber cu ceva... astea de 13 ani incoace sunt opere de arta, bine, nu toate dar majoritatea!

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Astea noi sunt mai bune doar la grafica, in rest sunt varza la toate capitolele, poate ca nu toate jocurile dar majoritatea sunt. Eu am jucat si jocuri mai vechi de 13 ani din 98-99 2000, etc.
Fara suparare, iti respect opinia, asta e si ideea ne confruntam opiniile.

| lpavel a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci nu ai jucat jocurile bune! Iata cateva de anul acesta in care povestea m-a marcat pana la lacrimi: A Plague Tale - Innocence, A Plague Tale - Requiem si Resident Evil 8 apoi mai sunt si altele care sunt la fel de bune dar astea 3 sunt adevarate arte ce trebuie mentionate!

N-am jucat a plague tale din motiv ca nu-mi plac walking simulatoarele, dar te cred ca e posibil sa ma impresioneze povestea, resident evil 8 a fost misto dar povestea a scârțâit, a doua jumatate a jocului e aiurea si se vede ca nu s-a mai investit atat de mult interes ca in prima parte, per total a fost un joc bun cu multe plusuri sunt de acord dar are si minusuri notabile.

Incearca sa-l joci, vei vedea ca iti va lasa o impresie foarte buna... eu nu aveam altceva, l-am vazut din intamplare pe Youtube si am zis sa-l incerc, desi nu mi-a placut deloc alea cateva minute vizionate dar zic, oricum nu am ce face, si imi pare bine ca l-am jucat happy
Cat despre RE8 pai nici un joc nu e perfect dar unele sunt mai bune ca altele! Iar unele nici macar nu merita mentionate dar jucate... laughing
Ca si filmele, ca si zilele noastre, nu toate sunt asa frumoase pe cat ne-am dori nu-i asa? laughing

Apropo: pe pagina asta de Facebook gaseti tot jocul : A Plague Tale - Requiem (partea a 2-a) poti arunca o privire peste clipuri sa vezi cam despre ce este vorba in joc, daca vrei... Link:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063589809264

Ok, posibil sa-l incerc intr-o zi.

| blackann a răspuns:

Nu mi se pare, sunt mult mai violente acum, poate doar grafica e mai buna.