Salut eu am fost SGA pe metin 2 steel
fi atent DACA VREI SA FI BUN IN METIN 2 STEEL CU SETURI fa cate un set pentru fiecare rasa.si o sa rupi tot
dar asta inseamna sa ai 4armuri 4arme 4 co ifuri 4 scuturi 4 papuci 4 bratari 4 cercei 4 coliere
de ce? pentru ca fiecare rasa are 2 tipuri de magii si 2 tipuri de arme
de ex war sabie si 2maini ninja arc lame saman evantai si clopot iar sura numai lama
deci faci asa incepi cu un set si apoi t apuci d altu
1Warrior sa ai pe toate la 6/7 tare impotriva warrior sansa de rezistenta warrior
iar la 1/5 pe iteme asa Sabie 15% 2maini 15% putere 15% pv 3k Rez magie 15% sansa de a bloca atac corporal 15% sansa de a reflecta atac corporal 15%
CRitica 15% patrunzatoare 15% semiom 15%[Numai pe ce cade ca pe scut nucade sabie 2maini etc.]
2.Ninja: sa ai pe toate itemele la 6/7 ninja ninja[prescurtez sti u ce inseamna]
si la 1/5 sa ai pumnal 15% sageti 15% 3kpv semiom15% patrunzatoare 15% dexteritate15% sansa de a bloca atac corporal 15% reflexie 15%
3.Sura sa ai la 6/7 sura sura iar la 1/5 sa ai SAbie 15% 3kpv Semiom15% putere REzistenta magie 15% blocare atac corp 15%reflexie 15% critica15% patrunzatoare 15%
Saman:sa ai la 6.7 saman saman
la 1/5 evantai15% clopot15% 3kpv Rez Magie 15% Sansa de a bloca atac corp15% Critica 15% patrunzat 15% semiom 15%
cat atat ar fi dar vezi ca daca am ratat vreun bonus e pentru ca mam grabit scuze si nu uita daca nu ai 15 15 15 nu esti bun.o sa ia ceva da apoi rupi si unde am scris dexteritate putere inteligenta ca bonusuri depinde ce rasa esti daca esti warrior pui putere
daca esti ninja pui dexteritate daca esti saman pui inteligenta daca esti sura pui inteligenta bafta
Funda?
Auzi frate e mult de spus mai bine lasa-mi id tau de mess si iti dau un script cu toate scrise acolo.
TheKKosmyyn întreabă: