| gamesu a întrebat:

Salut cine stie vreun joc frumos grafica mare cu trupe speciale atacand teroristi, talibani salvand ostatici etc Dau funda +vot

Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

Dupa parerea mea in acest caz ar trebui sa incerci:

-Battlefiled Bad Company 2 ( te lupti impotriva unora care vor sa puna stapanir pe Europa, lupta este un moderna, de la arme de foc unice pana la elicoptere, jeep-uri, atv-uri sau alte masinarii)

-Call Of Duty 4 (ai mai multe nivele.Cel mai frumos este ca se joaca si multiplayer,fiind asemanator cu Counter Strike din acest punct de vedere,insa este peste cu mult la toate capitolele)

-Medal Of Honor Pacfic Assault (dupa cum spune si numele,te lupti sa iti pazesti tara de niste teroristi,ai foarte multe misiuni,faci parte din armata tarii tale, extrem de reusit)

-Brothers In Arms (la fel si aici, frati in lupta, un joc in care ai de disputat un razboi)

-M.I.A Mission In Asia (si in acest joc ai de dus o lupta, de data asta in Asia)

-Wolfschazne 2 (e tot cu teroristi, forte ce incearca sa ii opreasca si lucruri asemanatoare)

Mai sunt :

-Freedom Fighters
-Conflict Desert Storm
-Delta Force 2
-Battlestrike Force Of Resistance

Insa acestea nu au grafica la fel de reusita.Le poti incerca insa mie mi-au placut foarte mult in special Conflict Desert Storm si cu Freedom Fighters.
Aceeasi poveste si tatru de lupta precum la jocurile de mai sus.

Bafta!

3 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Call of duty
toate seriile mi-au placut

| myty a răspuns:

Incearca Battelfield 3

| George_Tudor_1981_U2AX a răspuns:

Medal.Of.Honor.Warfighter