| LDEGM2100 a întrebat:

Salut,credeti ca imi merge Crisys 3 cu setari medii pe:
Intel Core I3 540 3. 3Ghz
Ram: 4Gb DDR3 1333Mhz
Placa Video: Nvidia GeForece 9500GT 1Gb

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Nu e mare fis Crysis, poti sa joci relaxat primele doua. Eu am sistem usor mai performant ca al tau (i3 2120, 8 gb ram, insa SSD si HDD, iar pe video HD 4770) si tot nu merge Crysis 3, ca vrea placa video DX11, asta desi am jucat jocuri ca BF3 sau ultimul Bioshock cu totul la Very High super fluent.

12 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Hahahahahaha. Nu, nu merge chiar deloc. Nu fiindca placa ta e o flasneta totala, ci fiindca nu e DX11.

| LDEGM2100 explică (pentru KodrutZ):

Ce placa video sa-mi iau pana in 800 lei? adica nu stiu prea multe despre gaming, cu procesoru si ramu nu am probleme, zi ce placa video sa iau
P.S nu am buget prea mare

| GGL a răspuns (pentru LDEGM2100):

O sursa buna si un AMD HD7770.

| KodrutZ a răspuns:

HD 7770 cum s-a mai zis sau un GT 650 OC. Ram fa un dram de bine si pune 8GB... Ce procesor e ala, ca nu am auzit de i3 540? Ia frumos un i3 3220...

| GGL a răspuns (pentru KodrutZ):

I3 540 e din prima generatie de i3-uri.

Nu pot sa iau 3220 ca e pe socket 1155 si eu am socket 1156

| KodrutZ a răspuns (pentru GGL):

Ahaaa, mi se parea totusi cunoscuta denumirea. Deci tu vrei sa iei doar o placa video noua, da?

| KodrutZ a răspuns (pentru GGL):

Pardon, nu tu, el. happy

| KodrutZ a răspuns (pentru LDEGM2100):

Nu e bai, si ala pe care il ai e ok, nu stiu de ce aveam impresia ca vrei sa iti iei sistemul asta, nu ca il ai deja. Si la el e valabil cu inca 4GB ram si una din placile video pe care le-am recomandat noi pe aici.winking

Aha deci inca o placuta de ram de 4gb si amd radeon hd7770 rezolva problema?
P.S. pana acum ma jucam gta 4 la mediu si m-a fascinat crisys, l-am jucat la un prieten si am ramas placut surprins de grafica si gameplay

| KodrutZ a răspuns (pentru LDEGM2100):

Nu e mare fis Crysis, poti sa joci relaxat primele doua. Eu am sistem usor mai performant ca al tau (i3 2120, 8 gb ram, insa SSD si HDD, iar pe video HD 4770) si tot nu merge Crysis 3, ca vrea placa video DX11, asta desi am jucat jocuri ca BF3 sau ultimul Bioshock cu totul la Very High super fluent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge cu mici indulgente la low

| Planta55 a răspuns:

Nu