Au zis deja ca se vor lansa Nu inteleg obsesia cu Steam, e acelasi joc si pe Epic Games sau Rockstar Launcher. Oricum daca vrei sa joci RDR2 e musai sa instalezi Rockstar Launcher, deci daca il iei de pe Steam iti trebuie launcherul lor
Metro o sa fie din Februarie 2020 si RDR2 in Decembrie anul asta.
Iti explic eu care e "obsesia" cu Steam si Epic Games. Problema e in mare de compatibilitate.
La anumite jocuri nu exista compatibilitate online (cross-platform) intre jucatorii de pe Steam si cei de pe Epic. Daca eu am jocul cumparat pe Steam iar Marcel il are pe Epic nu putem juca online impreuna.
La RDR2 nu cred ca va exista aceasta problema de compatibilitate, tinand cont ca rockstar se ocupa de gazduirea serverelor.
Problema nu e ca e alt brand. Problema e ca produce o fragmentare a platformei care inseamna anumite dezavantaje pentru utilizatori. Asta si 10000 de launchere diferite care fac in mare acelasi lucru. Nu stiu de voi, dar mie nu imi place sa am laucher diferit pentru fiecare joc de pe PC, as vrea tot grupat intr-un loc.
As zice ca in general competitia aduce inovatie, dar in cazul asta vine la pachet cu cateva dezavantaje.
Kolors întreabă: