| DannyDiamant555 a întrebat:

cum pot sa creezun keylogger astfel incat sa il pun pe o poza si sa il trimit unei victime, funda

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa obtii datele unor conturi, iar apoi sa le accesezi, victima iti face denunt si, felicitari! Te-ai ales cu dosar penal pentru infractiuni cibernetice. Daca ai sta de vorba 2 minute cu asa zisul hacker Guccifer, care daca nu ti-a pregatit un pat, in celula lui, ti-ar spune cat de mult regreta totul.

| CK2 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fii calm, am spart multe conturi cu keylogger si nu am patit nimic, daca esti tampit si nu stii sa folosesti un vpn, e clar ca esti prins

| DannyDiamant555 explică (pentru anonim_4396):

? vreau doar sa aflu o parola a unui singure persoane, nu sparg NASA.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DannyDiamant555):

Te complici pentru nimic, caci fara sa stii, timp de 5 ani, ai tot timpul internetul de pe cablu si telefon stocat, iar in caz ca esti cercetat pentru ceva, se iau conversatiile si se descoperia si altele. Sigur e vorba de o fata.dar nu merita riscul!

Ok...am primit keylogger de la prieteni si mi-au luat conturi de la diferite jocuri si nu a ajuns nimeni in puscarie sau a murit, si nu l-am batut sau cv, mi-a parut rau si atat....pana la urma fac totul pe barba mea, daca voiai sa ma ajuti raspundeai cum trebuie nu ma avertizai

Daca le faceai plangere la politie se puteau alege cu amenda serioasa, vin ta este ca ai tacut. Nu poti primi sfaturi de hacking aici, o stii bine.

Nu inteleg de ce tot vb... Nu sunt asa frustrat sa depun o plangere la politie impotriva prietenilor mei (cu care vb si acum) la politie pentru un cont de metin. Daca nu stii sa raspunzi la intrebare nu raspunzi...

Pai atunci de ce cauti sa te razbuni? daca nu esti "asa frustrat". Unele conturi de Metin, fac chiar si-o 1000 de euro, iar pentru asta unii te-ar putea plimba pe tine, la politie, si pentru mai putin de 10 lei, in lumea in care traim.

Nu vreau sa ma razbun, pe nimeni for gods sakes, motivul nu te priveste pe tine, dar in orice caz nu e razbunare PENTRU CA NU VREAU SA SPARG CONTUL SA-L LAS FARA.Si aveam 10 ani cand mi-a fost spart contul....deci nu am sa stau sa fac dezbateri cu tine, am intrebat si eu ca orice om cum se face. ATAT. cand va aud cu lumea in care traim, parca am fi necuvantatoare, si crezi tot ceea ce vezi pe net si la televizor.