| NIMENII a întrebat:

Cum pot sa cresc rank la metin2? Adica Bun/prietenos etc...in sus. Ce trebuie facut?

3 răspunsuri:
| Mistyk a răspuns:

Trebuie sa te pui pe inamic si sa bati playeri (agresivi fatarmicie, rautacios sau crud) sau pur si simplu bati monstrii... daca apesi acolo unde iti scrie levelul tii mausul pe numele tau si iti scrie rankul (bun cavaleresc ) si daca nu esti nici un rank iti scrie neutru-> ca sa ajungi la rankurile dorite trebuie sa ai punkte 1000 puncte (prietenos) 4000 (bun) 8000 puncte(nul mai stiu) 12.000 (cavaleresc) sper ca te-am ajutat :X:XFUNDA?:X:X

| XxHAOSxX a răspuns:

1.)Bati monstri.
2.)Pur si simplu il lasi as stea fara sa faca nimic.(ati vasut si voi caractere de lvl 1 care sunt cavaleresc...asta se datoreaza faptului ca sunt shopuri si le lasa f mult timp on)
3.)Bati playeri grad negativ tu fiind pe inamic.
Pozitiv

Cavaleresc +12 000

Nobil +8 000

Bun +4000

Prietenos +1000

Negativ

Agresiv – 1 000

Fatarnic – 4 000

Rautacios – 8 000

Crud – 12 000

| Dididss a răspuns:

Pai sunt mai multe variante cum sa devii :agresiv,fatarnicie,rautacios,crud
Se poate ca si intrat intr-un grup iar unul din grup sa se fi dat pe liber si sa omoare caracterele celorlalti.
Sau
Se poate ca tu sa te fi dat pe liber si sa fi omorat caractere!
Acestea sunt variantele care le stiu!
Daca doresti sa ai grad superior (prietenos,bun, nobil, cavaleresc) trebuie sa bati foarte multe animale de lv tau (ex: ai level 20 trebuie sa bati animale intre levelele 15-20 sau daca poti 25, 27etc)
Sau
Trebuie sa ai lv 1-15 si sa te faci magazin si sa pui la vanzare multe obiecte(iteme)si sa stai magazin cam 1-2 sau mai multe ore!
Sper ca ti-am fost de folos!