| 2204 a întrebat:

Salut, cum reusiti voi sa cumparati cu cardul jocuri XBox din store setand Ungaria, Iralnda sau UK la regiune? Când vreau sa cumpăr un joc da eroare de la regiune, cum faceti mai exact?  Se pun strazi si coduri postale aiurea din UK dar se pastreaza titularul de card si cu tara setata pe UK merge?! A reusit cineva sa faca chestia asta si cu Argentina setata la tara? Aici sunt preturile bune,(ar avea rost sa cumpar un VPN.) Daca are cineva o metoda verificata folosita recent.

2 răspunsuri:
| Daktary a răspuns:

Salut, cauti jocul de exemplu Red Dead Redemption 2 Ultimate pe eneba, gamivo, g2a ca sa vezi unde este mai ieftin,
cel mai ieftin este pe gamivo exemplu regiunea TURCIA ii cumperi de acolo dupa care pe pc sau telefon in google chrome:
1. intri pe https://account.microsoft.com/profile/ si acolo la country or region selectezi TURCIA salvezi si inchizi google chrome;
2. cu vpn-ul te conectezi la TURCIA;
3. deschizi google chrome intri pe https://redeem.microsoft.com introduci codul cumparat;
4. dupa punctul 1 revii la tara pe care ai fost de exemplu UK;
5. deschizi consola vezi daca iti apare in libarie jocul daca nu apare intri in magazin si ii cauti acolo o sa iti apara
cumparat dai pe el sa ii instalezi, dupa il cauti in librarie o sa iti apara.

| robertpingu11 a răspuns:

Presupun ca VPN e cea mai buna optiune. De preferabil sa cauti pe net ceva mai multe detalii. Incearca daca nu sa schimbi din setari tara sau chestii din astea. Imi poti lua sfatul in considerare, dar nu te baza doar pe el. Cauta mai bine pe net sau intreaba un informaticean. Nu cred ca are rost sa scrii la pagina xbox, probabil nu vei primi un mesaj rapid.

Recomand totusi sa-ti cumperi CD-uri, chiar daca costa cu vreo 5 dolari mai mult, sunt permanente, nu necesita actiualizari si il ai in format fizic. Am si eu xbox si am cumparat un joc care a expirat dupa aproximativ un an, chiar daca scria ca e definitiv

Posibil faza cu strazile sa functioneze. Eu am incercat la Magazin Play si functioneaza, dar trebuie sa incerci mai multe tari si strazi. Nu stiu daca merge si la xbox