Parerea mea e sa faci lvl 30 - 35 te duci la arhani si adunui mai multi eu is pe pegasus pe ro am lvl 37 si cand strangi mai multi cu ata mai multe iteme iti pica si le vinzi mine de ex|: mea picat un rib de + 6 la arhani! Suceese! Si nu uita sa donezi Experienta BReslei sa pice! Iteme! :X Ceawww
Pai fii destept fa si tu lvl 30 si i-ati un tarnacop si stai la minereuri deoarece minereurile se vand foarte repede si cam 200 de bucati de orice fel le vinzi cu 150k! SUCCES! Funda?
Salut!
Pai fa lv 30, incepe sa pescuiesti pana faci niste bani, dupa fa rost de iteme, du-te la crescut si incerca sa bati pana la limita ca iti vor pica iteme cu pv pe care le vinzi, dupa la lv 30 mergi la arhani sau brutali sa iti pice rib/fms si le vinzi, ca sa iti faci itemele finisate mergi la minerit, poti chiar si vinde. in templu gasesti la orice pas... si dupa ce te bazezi in iteme incearca sa le dai si sa mai dai ceva pe langa sa le "upgradezi". De ex. daca ai un colier 1k pv, munceste, dal si mai da cv bani pe unu cu 1, 5kpv si tot asa... sper ca am fost de ajutor. Funda? eu zic, ca merit
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: