| AurelianStochițoiu97 a întrebat:

Salut, cum se joaca Barn Buddy? Dau funda care va raspunde Corect.

Răspuns Câştigător
| CLORAclora a răspuns:

Salut! Barn buddy este un joc cu plante. Trebuie sa plantezi niste plante care le cumperi de la magazin, cu bani pe care-i ai. Iti cumperi ceva dupa care il plantezi. Poti sa-ti cumperi legume fructe sau flori. Dupa un anumit timp (o ora, 5 ore, 1 zi,...)plantele vor fi gata si va trebui sa le culegi. Pentru a castiga ceva trebuia sa vinzi cea ce ai cules pentru. a avea bani. ATENTIE! Tu poti avea vecini. VEcini sunt alti jucatori.Ei pot sa iti fure plantele, nu pe toate, dar daca le fura vei castiga mai putini bani. Daca ai un anumit numar de vecini poti sa iti cumperi un caine care daca il hranesti nu va lasa pe nimeni sa-ti fure recolta., Si tu poti fura de la alti darasigurate ca cainele lor nu e hranit. Iti poti cumpara si alte animale care iti vor da bani (nu foarte multi) SUCCES la joc. Se poate juca pe facebook sau pe hi5. Oricum nu am spus toate detalile dar iti va explica acolo la joc regulile si tot (probabil in engleza). P S : Nu am nevoie de funda laughing

| Andreas23 a răspuns (pentru CLORAclora):

Uite din fericire tu ai scris chiar ce am uitat eu de scris!

10 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Mai bine nu te apuci laughing

| Dooolce a răspuns:

Pai trebuie sa plantezi plantele pentru fiecare levelhappysa iti iei animale.le ingrijesti si iti da experienta.si uite asa faci level

| Adryan22 a răspuns:

Ai la inceput un tutorial. Iti arata cum sa joci.

| Diamantsacru a răspuns:

Andreas23 a raspuns mai bine decat cloraclora!

| Andreas23 a răspuns:

Deci cu banii trebuie sa cresti florile, fructele, legumele apesi pe hambar si apesi vinde tot. Primesti asa bani, la magazin poti sa cumperi doar ce se poate si doar pentru ce ai bani De exemplu: Nu poti sa cumperi Fruct-stea pentru ca nu ai 20 de vecini. Cand ai destui bani iti cumperi animale. Animalele alea dau oua sau lapte
Cand le apesi le mangai si se iti da oua(nu fiecare doar gainile gastele si pasarile astea, scrie acolo in parte la fecare animal cand le cumpari,) si tu primesti si bani daca le mangai odata la 3 ore, 6ore. 8ore scrie. Si asa iti faci o ferma frumoasa si cand ai destui bani iti cumperi decoratiuni. Cand vrei sa le muti pe animale este sus patru sageti apesi pe ele si iti apare fiecare si tu le aranjezi cum vrei. Cu creditele este acolo la stanga o mica casuta ceva nu mai stiu apesi pe ea si acolo iti apare SPIN apesi pe ala si tot primesti bani numai daca ai CREDITE ALBASTRE. CREDITELE ALBASTRE le primesti daca va trimit vecinii. Si trebuie si tu sa pui pe perete ce iti apare sa primeasca si ei bani ca si ei pun. Cand iti apare un animal tu pui sa te ajute prietenii srie acolo ca sa te ajute vecinii sau asa ceva. La plante in timp ce cresc pot avea gandaci burueni sau sa fie uscate. Tu trebuie sa faci gandacii cu pesticide buruenile cu ierbicide si plantele uscate cu stropitoare. La sfarsit cand scrie ca e gata apesi pe manusa si apoi pe planta. Dupa ce leai adunat apesi pe sapa si apesi pe fiecare patrata. Apoi pui alte seminte care sunt in sac. Cand vrei mai mult loc iti cumperi adica unde este un panou apesi si daca ai destui bani il cumperi! Scuze nu sunt Roman si nu scriu prea bine! sad

| AnyaAna1997 a răspuns:

Barn Buddy, trebuie sati cumperi legume sa le plantezi si dupa sa le scoti, apoi sati cumperi animale case.

| 1q2w3e4r5t6y7u a răspuns:

Ahhahahaahahahaha

| Andronic_Mihai_1991 a răspuns (pentru 1q2w3e4r5t6y7u):

Barn buddy nu se termina niciodata

| Maria_Gatej_1970 a răspuns:

La ce level se inchide jocul Barn Buddy?

Întrebări similare