| DeNNis2107 a întrebat:

Salut,daca imi cumpar o masina in gta online si cineva mi o explodeaza sau se intampla ceva de genu cu ea, eu pot spune ca am dat banii degeba pe ea si nu o mai am, sau imi ramane salvata undeva?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Are asigurare orice masina achizitionata dupa ce ai cumparat garaj. Nu conteaza ca o tii parcata in garaj sau nu. Masina capata asigurare automat.
"Also, once you buy a garage, any car you purchase online will have a tracker and insurance automatically..."

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Depinde de situatie. Iti poti face asigurare la masina in joc. Daca o distrugi sau avariezi, cu asigurarea platita iti vei inlocui masina. Daca altcineva ti-o avariaza sau distruge in joc, va plati asigurarea si vei primi alta noua fara costuri.

"On GTA Online, you should get a tracker and insurance on your car. Then if it were to be destroyed, you could pay the insurance to replace the car. If another player destroys it, they automatically pay the insurance and you can get the car back for free."

| DeNNis2107 explică (pentru dannyel86):

Si asigurarea ii gata facuta odata ce cumperi masina, sau trebuie sa dau eu sa o fac?

| dannyel86 a răspuns (pentru DeNNis2107):

La prima masina furata din tutorial, asigurarea e automata si gratuita. La urmatoarele cumparate, trebuie sa faci asigurare dupa ce le achizitionezi. De asemenea, daca iti cumperi un garaj, orice masina primeste asigurare (1% din valoarea vehiculului).
Mai multe detalii, in linkul util de aici:
https://www.ign.com/wikis/gta-5/Insurance

| DeNNis2107 explică (pentru dannyel86):

Si de unde stiu ca am asigurare? am avut garaj inainte sa o cumpar (garajul de la casa) si am bagat o acolo, iar acum vreau sa fiu sigur ca are asigurare. sa inteleg ca are din simplul fapt ca am garaj?

| dannyel86 a răspuns (pentru DeNNis2107):

Are asigurare orice masina achizitionata dupa ce ai cumparat garaj. Nu conteaza ca o tii parcata in garaj sau nu. Masina capata asigurare automat.
"Also, once you buy a garage, any car you purchase online will have a tracker and insurance automatically..."

| Anonim29838383 a răspuns:

Trebuie sa suni la mortoar sau ceva de genu (i am uitat numele), e jos de tot la contacte și e ceva cu roz, suni și alegi garajul unde ai mașina și o repari de acolo, intr-un minut o ai înapoi in garaj