| Luka112 a întrebat:

Salut, daca pc-ul meu e pe 86 bit iar eu am instalat windows-ul pe 64(windows 7 ultimate), o sa-mi mearga jocurile in lag? Deoarece in cs go cu totul pe low imi merge in 10-15 fps si am componentele Intel core i5 650 3.2 ghz, placa video gt 210 1gb si 8 gb ram( vreau sa-mi cumpar placa video gt750 de 4gb). Tin sa mentionez ca am jucat jocuri cu cerinte mai mare decat csgo si mergeau fara probleme. Ce pot sa fac sa-mi mearga cs-ul in macar 60 fps?

10 răspunsuri:
| Fly2Sky a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul pe varianta cu 64 de biti pentru e mult mai buna, iar unele jocuri nici nu mai merg pe 32 de biti.Bafta

| Fly2Sky a răspuns (pentru Fly2Sky):

Pentru ca*

| Luka112 explică (pentru Fly2Sky):

Il am pe 64... citeste mai bine ce-am scris

| Fly2Sky a răspuns (pentru Luka112):

Am vazut ca il ai pe 64..am zis sa il reinstalezi pe varianta 64 din instinct big grin.In concluizie ar trebui sa incerci reinstalarea windows-ului

| Wr3nch a răspuns:

E de la 210 care e prea slab. Da, merge in single playere unde game world-ul e scriptat, dar nu in jocuri dinamice multiplayer gen cs go. Windows pe 64 biti iti trebuie, ca doar de aia ai 8 gb ram. Pe 32 de biti nu vede mai mult de 3.25.

| Luka112 explică (pentru Wr3nch):

A, deci trebuie sa schimb placa video neaparat. Eu am sperat ca merge bine si online ca am cautat cerintele jocului si sunt foarte mici... mersi

| Wr3nch a răspuns:

Cerintele is mici dar 210 nu a fost grozav nici cand s-a lansat. Si nu a imbatranit frumos laughing

| Luka112 explică (pentru Wr3nch):

In call of duty black ops 2 si 3 merge bine si am sperat ca merge si cs-ul... dar daca dau in cs go cerincele pe maxim tot la fel merge si nu stiu de ce-_-

| Wr3nch a răspuns (pentru Luka112):

Nu e optimizata pentru Cs Go. Sau jocul pentru ea. E des intalnit.

| RainbowD a răspuns:

Salut! 86 biti este de fapt 32 biti. Inseamna ca PC-ul tau nu suporta mai mult de 32 de biti, de aia ai un fps asa redus la jocuri