| Magnifico a întrebat:

Dat-mi si mie numele a unor jocuri PC care v-au placut voua. Dau Funda si Vot la celelalte.(vreau cat mai multe nume de jocuri pe care le stiti voi si care v-au impresionat intr-un mod pozitiv)

Răspuns Câştigător
| AlinKun a răspuns:

Pai battlefied 3 l-am terminat un motor grafic foarte bun din partea mea peste cryengine de la crysis2, crysis 2 o parere buna dar parca ma-i interesant primul titlu
si apoi jucate in masa:
starcraft 1 si 2 toate jocurile din seria call of duty
grand theft auto 4 si DLC metro 2033 merita jucat una din cele mai placute experiente dupa mine
iar asa si seria need for speed si age of empire daca iti plac rts atunci seria comand and conquer si red alert
daca joci mmorpg : runes of magic world of warcraft cabal lord of the ring online perfect world
test drive 1 si 2 pentru pasionati de masini farcry 1/2 merita jucate

8 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

Crysis, CrysisWarhead, Crysis2. Mirror's Edge. Half Life 2. Crysis. Nfs-urile. Race Driver GRID. Starcraft2. Cam orice joc care are o poveste buna. Da eu ti-as sugera sa iesi afara cu bicicleta decat sa stai sa te joci.

| Magnifico explică (pentru rutanklan):

Nu am bicicleta am Atv smug. Si mi-am instalat 72 de jocuri pe PC, vreau sa ajung la 100 happy. 58 dintre acestea le-am scos pe DVD-uri happy. Mersi pentru raspuns si pentru sfatwinking

| Danutul22 a răspuns:

DC Universe Online, League Of Legends, DotA, WoW, F.E.A.R(toate),COD,NFS(TOATE) Si cam astea sunt favoritele mele.

| ΣηJΦY a răspuns:

Metin2

| newboy a răspuns:

GTA iv, TDU 2, TDU 1, Asasin creed,
counte-strike modern warfare2, GT 5 GRAND TURISMO(jocul pentru piloti smecheri laughing ), NFS SHIFT, NFS PROSTREET, NFS PORSCHE UNLEASHED(vechi dar e incredibil), MOTOCROSS MADNESS 2(jocul pentru piloti motocross care sunt experti), Hard Truck 18 wheels of steel, Prince of Persia, ATV murder si Starcraft...

| alexxp26 a răspuns:

Mafia 2 si toata seria assasins creed

| Fota_Liță_Andreea_1973 a răspuns:

GTA 4, ATV Mudracer ( la mine e in limba germana ), Call of Duty World at War ( daca ai terminat GTA San Andreas poti sa incerci San Andreas multiplayer sau samp mai pe scurt. oricum eu am gasit un baiat bun pe acolo. ) Bafta! big grinbig grinbig grin

| SajinKakarot a răspuns:

Hunted the demons forge, the cursed crusade, half life 2, league of legends, cabal, tera(are grafici extraordinare da are 32 gb vers completa ) si cam atat....succes