Pai battlefied 3 l-am terminat un motor grafic foarte bun din partea mea peste cryengine de la crysis2, crysis 2 o parere buna dar parca ma-i interesant primul titlu
si apoi jucate in masa:
starcraft 1 si 2 toate jocurile din seria call of duty
grand theft auto 4 si DLC metro 2033 merita jucat una din cele mai placute experiente dupa mine
iar asa si seria need for speed si age of empire daca iti plac rts atunci seria comand and conquer si red alert
daca joci mmorpg : runes of magic world of warcraft cabal lord of the ring online perfect world
test drive 1 si 2 pentru pasionati de masini farcry 1/2 merita jucate
Crysis, CrysisWarhead, Crysis2. Mirror's Edge. Half Life 2. Crysis. Nfs-urile. Race Driver GRID. Starcraft2. Cam orice joc care are o poveste buna. Da eu ti-as sugera sa iesi afara cu bicicleta decat sa stai sa te joci.
DC Universe Online, League Of Legends, DotA, WoW, F.E.A.R(toate),COD,NFS(TOATE) Si cam astea sunt favoritele mele.
GTA iv, TDU 2, TDU 1, Asasin creed,
counte-strike modern warfare2, GT 5 GRAND TURISMO(jocul pentru piloti smecheri ), NFS SHIFT, NFS PROSTREET, NFS PORSCHE UNLEASHED(vechi dar e incredibil), MOTOCROSS MADNESS 2(jocul pentru piloti motocross care sunt experti), Hard Truck 18 wheels of steel, Prince of Persia, ATV murder si Starcraft...
GTA 4, ATV Mudracer ( la mine e in limba germana ), Call of Duty World at War ( daca ai terminat GTA San Andreas poti sa incerci San Andreas multiplayer sau samp mai pe scurt. oricum eu am gasit un baiat bun pe acolo. ) Bafta!
Hunted the demons forge, the cursed crusade, half life 2, league of legends, cabal, tera(are grafici extraordinare da are 32 gb vers completa ) si cam atat....succes