| RoIT a întrebat:

Salut,

De cateva zile tot incerc sa imi fac un cont pe RO-RP.
Nu au forumul deschis ca sa ma uit la regulament, cei mai experimentati, ma puteti ajuta cu intrebarile?

Ce reprezintă termenul de mixing?
Când spui informații OOC pe chatul IC.
Când ești întrebat pe chatul OOC ceva și răspunzi pe chatul IC sau invers.
Când vorbești în alte limbi în afară de română pe un chat IC.
Dacă cineva te amenință OOC, care ar fi cea mai corectă acțiune?
Să îmi anunț prietenii, să îl prindem, să îl omorâm și să îi dăm CK (Character Kill).
Să nu îl bag în seamă, iar în funcție de amenințări să îl reclam pe forum.
Să îl omor IC.
Cum trebuie procedat în cazul în care un jucător încalcă o regulă în timpul unei acțiuni RP?
Îi spun pe chat-ul local ooc (/b) că încalcă regula, rugându-l să se oprească.
Dau /re sau /report pentru a anunța un administrator sau îl reclam pe forum.
Îl ignor şi plec.
Se consideră următoarea acțiune roleplay: "/me duce mâna dreaptă către torpedou, scoate de acolo un dosar cu acte, le pune pe genunchi după care i le înmânează lui X". Care afirmație este corectă?
RP-ul este corect, nu se consideră PG deoarece nu influențează cu nimic partenerul de roleplay, astfel că RP-ul se poate desfășura în mod normal.
RP-ul este incorect, se consideră PG deoarece sunt mai multe acțiuni într-un singur /me.
RP-ul este incorect, se consideră PG deoarece această acțiune este practic imposibilă.
În care dintre următoarele zone NU se poate comite o activitate ilegală?
Blueberry Acres, El Corona, LS Hospital, LS Airport, San Andreas Sheriff Department.
San News Building, LS Police Department, LS Hospital, Ganton, Idlewood Gas Station.
San News Building, LS Hospital, LS Police Department, CityHall (primăria).
În care din următoarele cazuri poți ignora un administrator de joc ON-DUTY care ți se adresează OOC?
În cazul în care ești în roleplay și trebuie neapărat să îți termini roleplay-ul.
În nici un caz.
Doar în cazul în care ești amenințat de cineva prin roleplay, iar dacă ai răspunde administratorului, ți-ai pune viața IC în pericol.
De ce nu este corect să fac RP cu un membru al staff-ului când acesta se află OFF-DUTY?
Alt răspuns, ambele variante sunt greșite.
Am voie să fac RP cu el, este corect.
Pentru că acesta este acolo OOC și trebuie să lămurească o situație.
Care variantă este greșită în urma comenzii /sms?
Salut, da-mi și mie banii aia că mi-ai zis aseară pe /pm că mi-i dai.
Mulțumesc pentru ajutor!
Am ajuns la primărie, scuze de întârziere big grin!
Care din variantele de mai jos este un exemplu bun pentru un anunț într-o manieră RP?
Vând plante frumoase crescute în seră, cea mai bune calitate de marijuana, contactați-mă.
Vând jucării (( arme )).
Vând mașină Clover, an de fabricație 1998. Prețul este negociabil.
Care dintre următoarele exemple de RP este corect?
/ame este mândru de X, având o mulțumire interioară față de acesta.
ame își amintește că X a fost văzut în partea nordică a Skate Park.
/ame privește către numărul mașinii din față.

Daca raspunsurile sunt corecte dau funda.
Multumesc mult