| Cosmin89321 a întrebat:

Salut, de ce sunt asa de multi copii mici in gaming? Si eu eram asa si consider asta o problema. Eu ma uitam la maxinfinite si ihatepink, nu aveam calculator pe care sa ma joc gta v sau ce jocuri mai erau, insa ma faceau sa imi doresc foarte mult sa ma joc. Acum am 16 ani, nu gasesc nici un farmec in jocurile video, probabil pentru ca nu m-am jucat mult cand eram mic.

Adica de ce la asa de multi copii mici le place acum roblox, fortnite, among us, minecraft, din ce am vazut baietii de 12 ani deja au ajuns in csgo, gta, nu cred ca se mai apuca copii mici de league of legends. Imi cautam o tastatura mecanica ieftina (folosesc foarte mult calculatorul, sunt la mateinfo am o grama de informatica si am facut upgrade dupa ce mi s-a stricat cea veche pe membrana) si am vazut foarte multe review uri lasate de copii mici peste tot, cu multe grseli gramaticale si repetitii care fac majoritatea referire la rgb.

Acum, eu vad asta ca pe o problema fiindca gaming de obicei rezulta in discord, discord in reddit si din ce am vazut acolo sunt numai antisociali cu meme uri, daca ramai pe gaming atunci cel mai probabil devii unul de ala, slabe sanse sa devii un streamer.

Vreau motivul pentru care copiii mici sunt asa de fascinati de jocurile video, ar merge si o alta perspectiva, poate chiar si o solutie. (lasa scuza ca nu pot iesi afara de o parte, in mod normal ei puteau iesi afara se se joace fizic). Jumatatea de baieti care era fixata pe jocuri din clasa veche din generala este exact cea care nu a avut nici o iubita.

3 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

Au acces la tehnologie și foarte multe jocuri. Mulți au acum laptopul lor, xbox, etc pentru că le trebuie la școală sau au și prietenii. Și sunt foarte curioși să descopere ce este nou, să cunoască de toate.
Și eu stăteam pe jocuri pe pc-ul mamei când era la serviciu, iar acum când mă gândesc, întradevăr mi-a mâncat timpul și nu a adus nimic bun, ba din contră.

| aditimus a răspuns:

Ei sunt generatia cea noua, generatia Facebook, internet.
Nu ai ce sa faci.
Depinde de parinti / anturaj.

| Mirel4412 a răspuns:

Si parintii tai cand erai mic poate se intrebau de ce stai atat de mult afara, ca ei nu aveau voie. Sau acum, ce te pasioneaza sa stai pe pc la mate info? Ce e distractiv sa iesi afara? te-ar intreba un copil daca il.intrebi pe el ce e distractiv la gaming. Cum te joci de-a v-ati ascunselea, asa te joci si pe pc, nu trebuie sa te duci fizic sa te impusti, o faci virtual. Cred ca esti mai mult frustrat ca de ce nu sunt toti ca tine, ca o mentalitate comunista