Am processor dual core e8400, placa video gt 730 - 2g, 5 gb ram ddr2 frecventa 667. Altceva mai vrei?
Salut. Pai este un lucru absolut normal. Cand mergi cu masina, cadrele se schimba foarte repede iar placa video nu apuca sa proceseze toata grafica aia. De lag-ul ala nu poti scapa, decat daca iti iei o placa video mai buna sau dai performanta mai micuta. Cam la orice joc se intampla asta, mai ales pentru cei care nu au un calculator bun, cand cadrele se schimba foarte repede ( zbori, mergi cu masina sau alte chestii rapide ) este probabil sa iti sacadeze. Sper ca te-am lamurit. Funda? ^^
Bine ca ai tu una buna daca aveai ceva macar ziceai acum. Normal ca daca raspunzi o sa-mi raspunzi ca tu ai ceva de 18 milioane cu mama ei... mars ma terminatule si nu te mai baga unde nu-ti este treaba, nu te-a rugat nimeni sa-mi spui mie ce-mi duce si ce nu-mi duce placa video, in jocuri mai conteaza si rami, processoru si memoria interna, nu conteaza doar placa video
Tinere eu nu te-am injurat, ti-am spus doar ca ai o placa video de rahat, ma rog, intelegi ce vrei. Nu am spus eu ca am una buna, fiecare baga cat vrea **** lui sau cat ii da ma-sa in propriul calculator. Da, e adevarat, nu m-a rugat nimeni sa iti spun ce iti duce sau ce nu iti duce placa video, tu ai pus intrebarea, am incercat sa iti dau un raspuns concret, dar ma rog, romanul vede ca mananca rahat si el continua sa mestece. A da, iar in jocuri cel mai mult conteaza placa video, sa stii de la mine, restul ce ai zis tu acolo, procesor, rami, aia trebuie doar sa iti SUPORTE placa video. Ma rog, asculta de cine vrei, eu ti-am dat un sfat, daca vrei sa iti mearga jocul schimba-i placa.