| corrados a întrebat:

Salut De ieri am început să folosesc obs studio. Nu pot să integistrez in același timp display-ul și un joc. Am un laptop msi gp72 6qf leopard cu doua plăci video una integrată Intel și una nVIDIA gtx 960 Windows 10. Am cautat la setările plăcilor video și dacă setez pe Intel îmi arata doar display-ul, dacă setez pe nVIDIA pot înregistra/stream doar jocul. Știți cumva unde e problema?

5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Pai idea e sa inregistrezi doar jocul, eventual feed de la camera web. De ce ai inregistra si jocul si display-ul simultan?

| corrados explică (pentru Wr3nch):

După ce termin de jucat (nu închid jocul ci îl dau în bara de jos) vreau să continui înregistrarea pe desktop dar nu merge. Este normal?

| Wr3nch a răspuns (pentru corrados):

Trebuie sa faci scene si sa comuti intre ele. De ex scena unul e jocul, scena 2 e desktopul. Cand vrei sa schimbi apesi pe un shortcut pe tastatura si te muta automat.

| corrados explică (pentru Wr3nch):

Am doua scene una cu game capture și una cu display capture. Eu pot vedea doar ce înregistrez pe display. Dacă dau pe game capture ecranul este negru. Sau invers

| Wr3nch a răspuns (pentru corrados):

Pai nu le poti inregistra simultan. OBS merge pe o singura sursa la orice moment dat.